Morkelebek26 Ozgamzeoz hiç ummadığın anda geliyor kuzum emin ol 😁 belki yaşadın ama gebeliğe yormadın bnde öyle oldum 🤭
Deletedmom73711 Ozgamzeoz Hayır, hiçbir belirtim yoktu. Evde bir tane test kalmış öylesine yapıp çöpe atayım dedim, var yok arası çizgi çıktı beklemediğim için ben de inanamadım, çünkü reglime 1 hafta vardı. Erken döllenme olmuş, o yüzden erkenden çıkmıştı sonucu.🥰
Gulcingezer Ozgamzeoz ay masallah net cikmis hayirli olsun ne guzel bebis yolda :) demekki gunlerce denemeye bile gerek kalmiyor
Ozgamzeoz Gulcingezer kız valla yumurtlama görmedim sadece iki kere birlikte olduk oda zevkime yani imkansız gibi bişi bu hala inanamıyorum gebelik olduğuna
ozlemshnnn Gulcingezer Allah verdi mi veriyor 23 aylık kızım var ve çok hareketli. eşime ve kendime ayıracak vaktim bile yok çok yoruluyorum gün içinde. bebek de istemiyoduk açıkçası. sadece mart ayında 1 kez birlikte oldum asla hamile kalmam diyodum, çünkü 1 ay önce doktora gittigimde kist görülmüştü. ama 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. çok üzüldüm ağladım ama zamanla kabullenicem inşallah. isteyen herkese Allah nasip etsin.
Gozdgn Ozgamzeoz hayirli olsun canim hamilesin 😊 tamamen kirmizi cikmiyor zaten emin olmaj istiyorsan hemen acilden kan testi yaptir
Gulcingezer Ozgamzeoz hayirli olan canim demekki kafandan atinca oluyo bu da ornek :) bi kan ver de net ciksim degerm darisi bize ins 🙏🏻
[silindi] Ozgamzeoz bugun randevu al yarin git ihmal etme, bos dis gebelikler cok oluyor, Rabbim senden uzak etsin hayirli haberlerini verirsin insllah😍😁
Efulii Ozgamzeoz belirti olması şart degil canım ben suan 14 haftalık oldm gögüs hassasiyetinden baska belirti hiç yaşamadm. Hamilesin test bozuk degildir merak etme ayrıca yumurtlama görmeden de hamile olanlar oluyor☺️
Tugce123- Ozgamzeoz Banada ismimle dua edermisin güzel anne bende 10 gün sonra hamile olduğumu öğreneyim🤲
Efulii Tugce123- canım Allah gönlüne göre versn insallah beklediğin haberi en kısa zamanda alırsın içten dua ediyorm sana Allah sevinç çığlıkları attırsın bize de müjdeyi ver insallah 🐣❤️
[silindi] Tugce123- ben eltime okdr cok dua ettimki hamile suan rabbim hayirli haberlerini bize vermenj nasip etsin tez vakitte kucaginj doldursun🥰
ilaydaelcinn_1 Ozgamzeoz Ben şimdiden tebrik ediyor ve köşeme çekilip mutlu haberlerini bekliyorum 💜 En az 4-5 haftalık gibi duruyor, bende aynen böyle öğrenmiştim ve dediğiniz gibi o ay 2 veya 3 kez ilişki olmuştu 🤭
Ahgy Ozgamzeoz tebrikler hamilesiniz ama kan testi ilede doğrulamakta fayda var. Şimdiden rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin