Ozgamzeoz Bugün adet günüm eşimle bu ay sadece 2 kere birlikte olduk yumurtlama da görmemiştim adet gibi belirtim vardı adet olmayınca test yapayım dedim ve bu çizgi anında çıktı sizce hamilemiyim
Deletedmom73711 Ozgamzeoz Ay valla hamilesin. Bak beklemediğin zamanda olmuş, çok şükür. Elinde varsa bir tane daha test yap, ya da kan ver beta artışını takip et. İnşAllah hayırlısı olsun.🙏🏻❤️
Ozgamzeoz Alparslaninannesii ya test bozuk olmasın hiç umudum yoktu hala inanmıyorum çünkü belirtim yok
Morkelebek26 Ozgamzeoz hiç ummadığın anda geliyor kuzum emin ol 😁 belki yaşadın ama gebeliğe yormadın bnde öyle oldum 🤭
Bedis39 Ozgamzeoz hamilesin canım ben klomen kullandım doktor yumurtlama yok git 15 kilo vermeden gelme dedi ilişkide 2 kere falan oldu hiç üstünde durmadık 15 gün sonra adetim 5 gün gecikince test yaptım şuan 7+2 deyim ❤️ Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Sinem044 Ozgamzeoz o mutluluktadir canım her nasip vaktine esir. Doktorum sağlıklı bebekte hamile kaldığını bile anlayamazsın demişti seninde öyledir kesin hemen kan testi ver için rahat etsin🙏
Deletedmom73711 Ozgamzeoz Öyle söyleme, dua et sağlıklı bir hamilelik olsun.🤍 Teste göre bal gibi hamilesin, hem de beta çok düşük değil tahminimce. Bence sen hemen kan ver.😻
Ozgamzeoz Deletedmom73711 yarın doktor randevum var şuan elim ayağım titriyor napıcamı bilmiyorum inanmadığım için sevincimide yaşayamıyorum ay çok kötü oldum
MinnieMouse Ozgamzeoz hamilelik var canım tebrik ederim inşallah güzel haberler alırsın 🥰 ben de adet günümde pozitif gördüm, hiç kan vermeye gitmedim önceki kayıplarımdan dolayı. Bugün 5+5 direkt doktora gittim bebeğimi gördüm bayramdan sonra kalp atışı duyucaz inşallah 🥰 sabırlı sakin olmakta fayda var
Mavidunyamm Ozgamzeoz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲 inanmıyorsan birtane daha yap 😁 ben aynı gün ,3 tane yapmıştım hala inanamamistim🥺
Deletedmom73711 Ozgamzeoz Ben de çok şaşırmıştım, hiç beklemiyordum çünkü bizim de sizin gibi sayılı birlikteliğimiz olmuştu. Kafamda o ay çocuk düşüncesi hiç yoktu, akışına bırakmaya karar vermiştik. Şimdi çiçeğim 18+3 oldu bile…❤️ İnşAllah yarın çok güzel haberler alırsın.🙏🏻
Ozgamzeoz Deletedmom73711 belirtin varmıydı Allahım inşallah gebeyimdir aylardır bekliyorum umutlanmak istemiyorum
Deletedmom73711 Ozgamzeoz Hayır, hiçbir belirtim yoktu. Evde bir tane test kalmış öylesine yapıp çöpe atayım dedim, var yok arası çizgi çıktı beklemediğim için ben de inanamadım, çünkü reglime 1 hafta vardı. Erken döllenme olmuş, o yüzden erkenden çıkmıştı sonucu.🥰
hll_clm Ozgamzeoz hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin saglikla jnsallah darisi bizlerin basina