CanselY merhaba aynı şeyi yaşadım 1,5 yıl önce ilk kez gittiğimde son adet tarihine göre 7 haftalık kalp atışı bile duyarız diye yatırdılar beni oysaki beta değerim 3 haftalık ile uyumluydu şaşırmıştım kese dahi gözükmedi boş gebelik olabilir rahim kalınlaşması var hemen kürtaja alalım dediler şok oldum kan verdim ertesi gün kan değerime bakmadan yatış alcaz dediler hemen çıktım şehir hastanesiydi bu kadar acele bu kadar bakmadan karar verilemezdi sonraki iki gün hiç gitmedim iyi hissediyordum kendimi sonra özele gittik beta değeri 1500 ise vajinal 3000 ve yukarı ise üstten bakılır haftasıyla uyumlu değil geç döllenme yaşanmış olabilir dedi ve çok kızdı diğer doktora bir cana kıymak bu kadar basit mi diye bir hafta sonra yolk sac kesesi senin gibi görünüyordu ve bir sonraki hafta da kalp atışı duyuldu en az iki haftası var gibi gözüküyor kendiminkine çok benzeterek söylüyorum naçizane fikrim şüpheli bir akıntı kanama yada başka bir sıkıntın yoksa şans vermeye değer hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah 🙏