CanselY Mavidunyamm Yarin randevum var ama. Yarin gideyim eger tarih kurtaj tarihi verirlerse ne yapayim. 1 hafta daha bekleyelim diyelim o zaman 🥺
Turkolog12 CanselY umut vermek istemem ama yolk saç varsa bebek yeni olusuyordur ben öyle biliyorum yarın gözükebilir bence inşallah
Mavi010518 CanselY Hemen anı karar verme sakın bana başta boş sonrada dış gebelik bile demişlerdi bekle geç dollenme vs vardır daha iyi kapsamlı hastaneye gidersin bı kaç hafta sonra bana da hemen kürtaj kararı çıkarttılar hatta
Hmsregmze Yolk sac var bebekte oluşacaktır inşallah. Kalp atısını duyacaksın Allahın izniyle. Duymazsan da bekle bır hafta daha.
Mavidunyamm CanselY yolk sac varsa bebek oluşum aşamasında demek 🤗 Ay çok sevindim şuan yolk sac var demenize o zaman oluşmuştur bebisin merak etme canım 😍 içini ferah tut. Boş gebelik olması için Yolk sac olmaması gerekiyor
CanselY Mavidunyamm Ya inşallah cok cok tesekkur ederim. Yorumlariniz bana cok iyi geldi. Hepinize teşekkür ederim ♥️
Mavidunyamm CanselY yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Şuan Kuranı kerim elimde sana da dua edicem inşallah 🥰🤲
CanselY Mavidunyamm İnşallah canım. Rabbim kabul etsin inşallah 💕 Rabbim saglikli sihhatli kazasiz belasiz kucagimiza almamizi nasip etsin..
CanselY Nese86 Benimde kafam karisti. Ozele gittim. O da bakti heryere. Ama bostu. Insallah yarin görürüm. Insallah gelismistir. 🥺
sia CanselY Hiç içine kötü bişey getirme aynı durumdaydık benım 9 +3 de gittim en son doktora ilk defa göründü bebek kalp atısınıda yenı duydum içine ferah tut dualarımız su kandıl gününde mübarek günde kabul olsun ınsallah 🤲🙏🏼
Nurrr3517 CanselY çok geçmiş olsun Allah inşallah yardımcınız olsun bu gecede evlat aramasın öncelikle isteyen herkese bekle bekleyebildiğin kadar doktor değişikliği yap ben 6+5 de duydum hatta başka doktora gittiğimde iki gün daha fazlaydı o yüzden inşallah dilediğin gibi olur 🙏🏻💖
hayirlisi06 CanselY canım vajinal mi bakıldı benim 7+2 de kese bile görünmedi vajinal göründü. Ayrıca yolk saç varsa bebek oluşur
CanselY hayirlisi06 Ilk karindan bakildi. Sonra vajinal bakildi ordan da gorulmedi bebek. Insallah olusmustur canim. 🌼
ecenaz891 Kese boyutu 30-35 arası olana kadar takip ediyorlar. Haftanızda daha erken, ins güzel haberler alırsınız