Cansuturk hiç yenilenmio su sizarsa bi test var ondn yapınca anlasilio su gibi akintin var mi

Cansuturk o zmn sizmiyordur suyun sızıntı olunca su gibi çamaşırında islaklik oluyo

Deniz0011 bebeğinin hareketleri nasıldı peki salı günü gittim bende suyu az gibi dedi ama rahim uzunluğu vs yeterli dedi ama suyun az şuna buna dikkat et kendine demedi benimde akintim var şuan aslında uzun zamandır o şekilde yeşil akintimla Birlikte su gibi de akiyo özellikle tuvaletten kalktıktan sonra ellerimi falan yıkıyorum akıntım geliyor hemen acaba benimde mi öyle birşey bayram sonrası gel dedi bana da ins o zamana kadar bir sıkıntı olmaz

Cansuturk benimde 33. Haftada azalma.oldu 2 tane ciger gelistirici.vurundum suan 35 haftaligim.bebeginde gelisim geriligi var dediler 35 olmasi gerekirken 29 dediler ama suan cok sukur sadece 10 gun gerilememiz var ve suyum riskliyken suan normal dedi kesenin kendini onarma gibi bi durumu varmis bol bol su icin ben bu surecte gunluk 3 litre su ictim ve havuc suyu tuketin beslenmenize ayriyeten dikkat edin

Cansuturk geçmis olsun canım umarım herşey yoluna girer özel bi test mi yaptın nasıl anladın ben özele gidiyorum gebelik şekeri var diye çok korkuyorum bu durumdan normal muayene de çıkar mı öyle bi sorun olsa

as2121 bol bol su cilek corba ve günde havus cuyu 1 bardaga yakın iciyorum 5-25 bormalmiş benim 11 cıktı sıvım allaha emanet bu mubarek gunlerde allahım korusun

Cansuturk sorma gercekten biri oyle diyo biri sadece 10 gun diyo o kadar yiprandim ki su 2 haftada anlatamam 2 gune bi yada gun asiri acildeydik artik bebegin hareketini hissetmiyorum suyum az ama hala tehlikeye atiyorlar