OOzii m060918 canım 5 gun sonra gittim 11.5mm olmuş yolk kesesini gördüm de bebeği gördüm mu emin değilim 8. Haftada gel kalbini dinleyelim dedi 9 mayısı bekliyorum sabirsizlikla
Hulya1920 Umay255 Kese göründü ama çok küçük dedi canım bebek görünmedi bayramdan sonra tekrar gel bakalım dedi tam net görmeden kaç haftalık olduğunu bilemem dedi
Umay255 Hulya1920 normal kuzum benim de kesem göründü kalp atışını bayramdan sonra gel dedi senin ne kadarlık benim 5+4 oldu
Heyla Msfidash neler yasak neler değil iyice bi araştırın bence çiğ balık direk yasak olanlardan bir tanesi
Umudayolculuk Hulya1920 brnce hiç takılmayın küçük büyük tadını çıkatın gözükmüş dış gebelik yok. Daha çok yeni gebeyiz her şey zamanla oturacak. Stresi boşverin tadını çıkarın
Umudayolculuk Hulya1920 aminn inşallah bende kaç gündür betahcg diye düşündüm durdum herşey yolunda oysa ki inşallahta hep yolunda gider sizinde tüm bekleyenlerin de içinde benim de🙏😊
Nazendehanim cckdlk eklem ağrısı oluyor canım bende de en başından beri var hatta adet olmadan önce de olur adet olacağım sanmıştım , şimdi biraz eklem ağrısı azaldı yerini minik minik bulantilara bıraktı
Kelebek92 m060918 karından baktı bana Kese ve bebek Karından görünmesi 6 haftada oluyor diye biliyorum
m060918 Kelebek92 Bebek gözükmedi bizde çok yeni olduğu için 5 haftalık ultrasona göre henüz bayram dönüşü gel dedi inşallah bakalım keseniz kaç mm