Hulya1920 Umudayolculuk Benim de bugün gözüktü çok küçük dedi bayramdan sonra tekrar gel dedi normal mi acaba
Umudayolculuk Hulya1920 brnce hiç takılmayın küçük büyük tadını çıkatın gözükmüş dış gebelik yok. Daha çok yeni gebeyiz her şey zamanla oturacak. Stresi boşverin tadını çıkarın
m060918 Hulya1920 aksi bişey görseydi söylerdi canım ya ama aynı stres bende de var kayınvalidem falan çok kızıyo bu kadar araştırma takma kafaya diye
muggleka95 Bende 5+3 haftalık gebeyim 2 gün önce kese göründü vajinal usg ile. 10 gün sonra kalp atışı için kontrole çağırdı. Mide bulantılarım başladı. Sizde de oluyor mu ?
cckdlk muggleka95 benim de karından görmedi vajinalden gördü. 5 hafta 2 gün göründü. Bulantı ara ara da nedense bacak ağrısı çok bende ya. Bacak ağrısı neden olur acaba? Var mı hiç olanlara?
Sehrbnon12 muggleka95 ayyy ben 5 haftada basladım suan 8 haftaya girdim doktor prilam yazdı cok iyim kusmamı bulantımi kesti sanada yazsin doktorun söylersin
Nazendehanim cckdlk eklem ağrısı oluyor canım bende de en başından beri var hatta adet olmadan önce de olur adet olacağım sanmıştım , şimdi biraz eklem ağrısı azaldı yerini minik minik bulantilara bıraktı
Msfidash Yemeyiniz nasil? Yemekde daha chok neye dikkat ediyorsunuz? Ben sushi istiyorum yesem cocuga zarar olmaz bence 😊
Heyla Msfidash neler yasak neler değil iyice bi araştırın bence çiğ balık direk yasak olanlardan bir tanesi
Kelebek92 Tugbakaraer 10 gün önce bana da 5 haftalık karından bakmıştı dedi şuanda uygulamada 8 hafta gözüküyor
Kelebek92 m060918 karından baktı bana Kese ve bebek Karından görünmesi 6 haftada oluyor diye biliyorum
Hulya1920 Umay255 Kese göründü ama çok küçük dedi canım bebek görünmedi bayramdan sonra tekrar gel bakalım dedi tam net görmeden kaç haftalık olduğunu bilemem dedi