m060918 Kelebek92 Bebek gözükmedi bizde çok yeni olduğu için 5 haftalık ultrasona göre henüz bayram dönüşü gel dedi inşallah bakalım keseniz kaç mm
Tugbakaraer m060918 yok canım karından baktı kese mm sormadım açıkçası ama ultrason kağıdımda GS yazan yerse eğer 1.03 cm yazıyor
deryam2626 NurEmree korkma canım olabiliyor böyle şeyler. Ben kendimde denk gelmedim. Ama denk geldiğim arkadaşlarım oldu. Benim önce 242ydi. 2 gün sonra 647 çıkmıştı.
Elfergvn CansuMasal27 canım benimde adetim 2 gün gecikti goguslerimde hassasiyet oldu normalden çok daha fazla adetliyken olan hassasiyetin iki katı eczaneden test aldım ve iki çizgi çıktı
Bekleyenler Tugbakaraer 5+4 şu an. Kese geçen hafta göründü. Bugün doktor kalp atışı var dedi. Biraz mide bulantısı ve tiksinme var. Göğüste hassasiyet var. Siz de nedir durumlar
Tugbakaraer Bekleyenler Gözünüz aydın bende ilk kontrole salı günü gittim 5 haftalık dedi kese gözüktü 10 gün sonrası için çağırdı kalp atışı için sanırım çok detaylı bir bilgi vermedi zaten eğitim araştırma hastanesiydi doktor bile yoktu asistanları baktı oda 2 dk ne olduğunu bile anlamadım bayram dönüşü özele gidicem tekrar belirti olarak aşırı göğüs hassasiyeti yemekten sonra da istifra oluyor ilk öğrendiğim de kasık ağrım çoktu
Hasretaytemur Flz-cner98 Flz-cner98 regl günümde test yaptım çıktı ertesi gün kan verdim 303 dü gün geçtikte katlıyor kendini bu rakamlar değerlerin çok iyi
aysess Flz-cner98 merhaba, benimde bat 28 nısandı. Dun beta sonucum 818 çıktı çok yuksek ama bazen boyle durumlar olabılıyormus
Gorksu Merhaba, herkesin gözü aydın🥰 benimde 5 haftalık henüz ama kalp çarpıntısı oluyor Mu acaba sizde bende bu hafta kontrolümde sorcam çok oluyor alakalı mı acaba merak ettim.
Bekleyenler Gorksu evet oldu benim de. Doktora sordum ilk 3 ay olabilir dedi. Diğer gebeliği de de oluyordu