Hulya1920 Umay255 Aynen canım hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun Sağlıklı hayırlı evlatlar versin 🤲🏻
NurEmree Herkesi tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebisimizi 🥰 bende sabah kan vericem 3. Kez
NurEmree Kızlar 4. Haftadayım carsamba günü beta hcg 369 çıktı sizce iyi mi dr um 400 un üzerinde bekliyordum dedi yinede endişelenecek birsey yok dedi
Nazendehanim NurEmree önemli olan beta artışı canım dollenmeye göre beta değerleri farklı çıkıyor ben adetimin 4. Gün gecikmesinde 975 le öğrenmiştim . Önceki gebeliklerimde aynı zamanlarda 500 le ogrenmistim
Sehrbnon12 NurEmree ne alaka cok iyi bence benim ki 350 çıkmıştı ve ikizlerime hamileyim suan beta degil önemli olan kat kat artması önemli canım hayırlı olsun 😘♥️
annenadorella Nurazade teşekkür ederim 🌸 o gün test aldim eczaneden adetime 1 gün vardı çıktı kuzum hatta o gün eve geldim kanamam oldu şok oldum doktor hamile olabilirsin diyordu ama adet günüme 1 gün var diye adetim basladi sandim 😂
Tugbakaraer OOzii Keseyi gördük ama kaç cm olduğunu söylemedi ultrason kağıdımda gs yazan kısım 1.03 cm yazıyor ama kötü bir şey olsa söylerdi illaki
Umudayolculuk OOzii ben dün akşam gördüm 7,9 mm kesem 5 haftalık ama doktor bir kaç gün oynar normal diyor. Yumurtlamaya göre oynarmış
Nazendehanim Kızlar nasip olursa bizim doğumlar Aralık falan mı oluyor uygulama gün gösteriyor hafta saymaya üşendim var mı sayan
Deletedmon099282 m060918 keseyi hatırlamıyorum ama tam 7 haftalık olacağı zaman kalp atışını duyalım diye çağırdı bebeği de parıltı şeklinde gördü
Hulya1920 Umudayolculuk Benim de bugün gözüktü çok küçük dedi bayramdan sonra tekrar gel dedi normal mi acaba