Tugbakaraer m060918 Bende merak ettim kafama takıldı ama doktor bir şey olsa söylerdi herhalde sizde kaçtı
Deletedmon099282 m060918 keseyi hatırlamıyorum ama tam 7 haftalık olacağı zaman kalp atışını duyalım diye çağırdı bebeği de parıltı şeklinde gördü
Tugbakaraer Msfidash merhaba canım bende sordum kasık ve karın ağrısı kanama olmadığı sürece normal dedi
Tugbakaraer Merveebuluttt Ay cidden öyle birde panik oldum iyice her ağızdan farklı ses çıkınca insan tedirgin oluyor birde ilk gebelik bakalım bizi nasıl bir 35 hafta bekliyor
Tugbakaraer m060918 Benide 10 gün sonra çağırdı bakalım hayırlısıyla birde kalp atışını duysak İnşallah
cckdlk Geçen pazar 650 betaydı. Bugün açık kahve leke görünce korkup gittim.. karından göremedi vajinal ultrasonla baktı 5 hafta 2günlük göründü.
cckdlk Tugbakaraer Tugbakaraer teşekkürler.. sordun doktora.. kanama görünmüyor dedi.. dikkat etmeye çalışıyoruz bakalım
Kelebek92 Tugbakaraer 10 gün önce bana da 5 haftalık karından bakmıştı dedi şuanda uygulamada 8 hafta gözüküyor
Hulya1920 Umay255 Aynen canım hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun Sağlıklı hayırlı evlatlar versin 🤲🏻