DevriminAnnesi Merhaba uygulamaya göre 5+4 üm cumartesi ilk doktor randevum var. Sizce son değer iyi mi dört gün arayla verdim 20 Nisan 397,8 24 Nisan 1.635 28 Nisan 4.967
1prenses2prensyenigebe Benim 4. beklenmeyen bir gebelik 4.5 aylık oğlum var bende 2 günde 1 kan veriyorum 21 mart son tarihim geçen sene 20 Mart ta son adetimi görmüştüm sanırım doğum günleri aynı olacak 12 ve 10 yaşında 2 kuzum daha var 😊
Odymbe Tugbakaraer selamlarr, ben 6 gün önce öğrendim kan testi vererek ve dün doktora gittim 5+5di ultrasonla keseyi ve kesenin kenarında mercimek gibi nokta gördük doktor bebek olduğunu söyledi
Yagmur220422 Tugbakaraer Merhabalar 4+1 haftalık gebeyim. Bugün tam olarak kesesi göründü ve Doğum tarihi netleşti bakalım hayırlısı
NurEmree KIZLAR benim pazartesi 222,8 carsamba yanı dün 398,9 sizce iyi mi ? Yarın da vericem kan beta dr istedi
Msfidash Merhaba kizlar 🙋♀️ Bende testde yeni chikdi daha usm gitmedim. Karnimda agrilar var doktor normal dedi
Tugbakaraer Msfidash merhaba canım bende sordum kasık ve karın ağrısı kanama olmadığı sürece normal dedi
OOzii Rbagnc canım bende öyleydim 5 ve 6. Hafta başlangıcında gaviscon ve prilam verdi doktor biraz yan etkileri oldu ama bulantı ve kusmami kesti
Umay255 Hulya1920 canim valla ben en son geçen cuma verdim 425 di bugün gittim keseyi gördü 5+2 oldu benim daha da kan istemediler