Tugbakaraer Hulya1920 Ben bugün gittim 5 haftalık dedi keseyi gördük ama kalp atışı felan duymadık istersen bayramdan sonra git canım 7 haftalıktan kalp atışı felan da duyulur
Tugbakaraer Minikbey_07 Gözünüz aydın canım banada sorun olsa söylerdi illaki 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım
Deletedmon099282 Tugbakaraer inşallah Allah’ın izniyle her şey yolunda gider 😍 çok az kahverengi akıntım gelmiş bugün doktor problem değil dedi bakalım bizi neler bekliyor 🥰
NurEmree Hulya1920 benim 3 haftalık 222.8 2 gün sonra 389 çıktı bugün yanı cuma tekrar gel bi bakalım dedi tekrar kan vericem
Hulya1920 NurEmree Her şey gönlünce olsun canım Rabbim hayırlısını versin yükselir seninde ben adet günüm geçtikten sonra vermiştim 😊
NurEmree Tugbakaraer amin canım seninde teşekkür ederim ❤️ Benim ilk 222.8 pazartesi günü bugün ise 389.9
NurEmree Tugbakaraer evet aynen öyle dr da endişelenecek birsey yok dedi ptesi 222.8 bugün 389.9 çıktı iste bakalım cuma tekrar beta hcg vericem değere bakacak doktorum
Sehrbnon12 Zahide94 canınızı Bosuna sıkmayın 5 degeriniz 2000 ustundeyse kese rahatlıkla cıkar merak etmeyin 5 haftalıkken görünür zaten
Zahide94 Sehrbnon12 Çok şükür keseyi gördük canım çok sağol ama kalp sesi için iki hafta bekleyeceğiz. Kan sulandırıcı iğne yapmamı istedi karından böyle bir şey duydunuz mu hiç.
Nurazade annenadorella kuzu oncelikle tebrik ederim adet olmadan 1gun once peki 37 bir deyerle idrarda cikarmi
annenadorella Nurazade teşekkür ederim 🌸 o gün test aldim eczaneden adetime 1 gün vardı çıktı kuzum hatta o gün eve geldim kanamam oldu şok oldum doktor hamile olabilirsin diyordu ama adet günüme 1 gün var diye adetim basladi sandim 😂
Tugbakaraer Merveebuluttt Ay cidden öyle birde panik oldum iyice her ağızdan farklı ses çıkınca insan tedirgin oluyor birde ilk gebelik bakalım bizi nasıl bir 35 hafta bekliyor