Hulya1920 Merhaba kızlar benim de 3 gün geçti 817 çıktı değerim şuan 5 haftalık ara ara kahverengi leke geliyor sizde neden olabilir
Tugbakaraer Hulya1920 beta değerin iyi canım bende de 525 çıkmıştı beta ana kahverengi leke yerleşmedendir belki ama mutlaka doktoruna sor
Userr Hulya1920 bende de tam 10 gündür kahverengi lekelenme oluyor, doktor bir şey olmaz dedi ama benim içim rahat etmiyor
NurEmree Tugbakaraer slm bende 4 haftalık gebeyim hayırlı olsun bu arada 🥰 kan beta hcg değeriniz kaç çıktı sizin
NurEmree Benim p.tesi günü değerim 222.6 çıktı bugün tekrar doktorum kan tahlili istedi 389 çıktı 🥹 cuma tekrar kaç vermemi istedi dr sizce normal mi kızlar 3.5-4. Haftadayım doktorum bugünkü değerim icin 400 un üzerinde bekliyordum endişelenecek bir durum yok cok kötü degil dedi yinede evhamlandim 😞
Tugbakaraer NurEmree canım benim betam 288 1 gün sonra 525 di ama herkeste farklıdır normaldir doktorun ne dediyse tabiki daha iyi bilir stres yapma rabbim gönlüne göre versin 🙏
deryam2626 NurEmree korkma canım olabiliyor böyle şeyler. Ben kendimde denk gelmedim. Ama denk geldiğim arkadaşlarım oldu. Benim önce 242ydi. 2 gün sonra 647 çıkmıştı.
NurEmree Hulya1920 benim 3 haftalık 222.8 2 gün sonra 389 çıktı bugün yanı cuma tekrar gel bi bakalım dedi tekrar kan vericem
Umay255 Hulya1920 canim valla ben en son geçen cuma verdim 425 di bugün gittim keseyi gördü 5+2 oldu benim daha da kan istemediler
Hulya1920 Hulya1920 Tugbakaraer Pazartesi günü kan vermiştim bugün tam 5 haftalık oldu sağlık ocağına kan verdim kese bayramdan sonra gözükür dedi 7 haftalıkken cuma günü gitsem mi doktora 5+3 günlük oluyor
NurEmree Tugbakaraer evet aynen öyle dr da endişelenecek birsey yok dedi ptesi 222.8 bugün 389.9 çıktı iste bakalım cuma tekrar beta hcg vericem değere bakacak doktorum
NurEmree Tugbakaraer amin canım seninde teşekkür ederim ❤️ Benim ilk 222.8 pazartesi günü bugün ise 389.9
Minikbey_07 Tugbakaraer bugün tam 5 haftaligiz ve az önce keseyi gördüm 17 Mayıs’ta tekrar gideceğim ama şuan için sağlıklı bir gebelik dedi doktorum
Tugbakaraer Minikbey_07 Gözünüz aydın canım banada sorun olsa söylerdi illaki 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım
Hulya1920 Userr Bende iki gün devam etti bugün yok şükür o günde evde temizlik yapmıştım çok değil ama az geldi Rabbim hepimizin yavrularını korusun 🤲🏻
Tugbakaraer Hulya1920 Ben bugün gittim 5 haftalık dedi keseyi gördük ama kalp atışı felan duymadık istersen bayramdan sonra git canım 7 haftalıktan kalp atışı felan da duyulur
Rbagnc 7+2 de mide bulantısı yaşıyorum hergün 3 den fazla kusuyorum su bile içemiyorum lütfen mide bulantısına iyi gelebilecek şeyler neler yardımcı olur musunuz!🥺
Tugbakaraer Rbagnc Doktorundan ilaç iste canım bana yazdı birde tuzlu şeylerle mideni bastırmaya çalış
OOzii Rbagnc canım bende öyleydim 5 ve 6. Hafta başlangıcında gaviscon ve prilam verdi doktor biraz yan etkileri oldu ama bulantı ve kusmami kesti
Umudayolculuk Kızlar bende yeni hamileyim ilk beta 93,ikinci 257, üçüncü 908 dördüncü 1720. Üçüncü ve dördüncü arasında %90lık bir artış var tam iki katı değil çok korkuyorum. Doktora yarın gideceğim.