Rabiyaaaa Ben yaptırmadım doktorum hiç birşey demiyor bende başka bir doktor buldum oda dedi ki günü geçtiği için yapılmaz artık diye çok merak ettim bende ama sonuç yine hüsran
Annesiveminnak Rabiyaaaa aslında ne kadar önemli. Bilgi verilmesi gerekiyor. Insallah saglikla kucagina alırsın canim🙏🙏🙏
Gmz-aykt alonee merhaba Ahmet Murat Göksu mu doktorun adi? Ben de Çamlıca medicanada yaptircam ama 750 TL fiyat verdiler
Annesiveminnak Gmz-aykt hastaneden hastaneye fiyat degisiyor demekki canim ben dd turkiye hastanesinde yaptircam doktorum da orada zaten diye orada yaptirayim dedim
Mine44 Annesiveminnak bende devlette yaptırdım hiç memnun kalmadım. 5 dk bile sürmedi. Haftam gecmeseydi özele giderdim. Sennde imkann varsa özelde yaptırablrsn cnm
Annesiveminnak Tugba3444 baya uzun sürmüş super kisa surer de anlamayiz ilk bebeğimiz diye tecrübeli anne adaylarina sorayim dedim🌼
mirage333 Annesiveminnak 750 tl ödedim ben. Muayene 50 60 dk civarı sürdü, doktorun konusması falan 1.5 saat i buldu toplamda.
Ozge Annesiveminnak benim de 45dk falan sürdü fetal eko vs falan da yapıldı. Herşeyine dikkatlice bakıldı. Ben şahsen memnunum 🍀
Birkuzucukbeklerken Annesiveminnak geçen hafta devlette yaptırdım 45 dakika baktı 2 farklı doktor midesi ve mesanesi yok bebegin dediler bugün özele gittim yarim saat sürdü 400 tl verdim sapasaglammis kizim bir haftami zehir ettiler benim aglamaktan helak oldum resmen devlettekiler yüzünden
Annesiveminnak Birkuzucukbeklerken ayyy inanamiyorum allah korusun nasıl böyle hatali bilgiler veriyolar cok sukur saglikliymis bebis masallah sağlıkla kucagina da al insallah canim🙏
Yagmurkaragz Birkuzucukbeklerken ayyy aynı şeyi benimde başıma geldi bana da burun kemiği küçük diye yüzüme karşı down sendromlu dedi ağlamaktan icim çıkmıştı daha sonra ozele gittiğimde hiç bir sorun cikmadi
dnz_dnz Annesiveminnak ben üç ay önce 650 liraya yaptırdım. 40 dk falan sürdü. Doktor her şeyi bana göstererek anlattı, çok memnun kaldım. Sadece ayaklarını açmadı o sırada kızım, bir on dk ara verdik dolaştım geldim. Ona da bakınca bitti
Annesiveminnak dnz_dnz benim kizda hamileligin basindan beri pozisyona giremiyor muhtemelen beni de dolastirabilir doktor🙈🙈cinsiyet ogrenebilmek icin bile neler neler yaptik😀😀
Gamze__79 Annesiveminnak yarum saat kadar sürdü canım 500 verdik bir detaylı ultrason 15 gun sonra da kontrol de içindeydi ama
Annesiveminnak Gamze__79 ben tamamlayici saglik sigortasindan dogum sigortasi yaptirmistim belki bi indirim olur diye dusunmustum ama olmuyomus ama belki bizim de 15 gun sonra muayene hakkimdan dusmeden kontrolumuz olur yarin sorcam canim
Ysmn33 Annesiveminnak bende yaptırdım çok memnun kaldım 650 TL ödedim 1 saati geçti aşırı ayrıntılıydı 🥰 suan 27 haftalığı geçtim martta yaptırmıştım
Yagmurkaragz Annesiveminnak ben önce araştırma hastanesine gittim 20 dk fln sürdü yüzüme hiç acımadan down sendromlu dediler daha sonra özel hasteneye gittim 550 lira verdim 1 saate yakın bakti ve önceki hastanede böyle bişey dedikleri için iyice inceledi çok şükür ki hiç bir sorun çıkmadı tertemiz dedi