Yagmurkaragz Birkuzucukbeklerken ayyy aynı şeyi benimde başıma geldi bana da burun kemiği küçük diye yüzüme karşı down sendromlu dedi ağlamaktan icim çıkmıştı daha sonra ozele gittiğimde hiç bir sorun cikmadi
Birkuzucukbeklerken Yagmurkaragz kiz hic vicdan yok bazılarında hamile kadına neyi nasıl söyleyeceklerini hic bilmiyorlar beni de bebegimi de strese soktular bu stres yüzünden bebeğime bisey olsaydi vebalini nasıl kaldiracaklardi cok merak ediyorum allah iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın butun hamile kadinlari yaziktir ne hale getiriyorlar hic empati kurmadan çat diye söylüyorlar bi de dogru olsa ikinci gittiğim ozeldeki doktor dedi boş olduğu zaman midesi ve mesanesi görülmeye bilir bunu söylemediler mi sana dedi ayyy bunu söyleseler bu kadar dert eder miydim kendime dedim bende umudum olurdu en azindan bütün umudumu çöpe attılar dedim ağlaya ağlaya doktor organlarını gosterdikce ben ağladım ama bu sefer sevinçten doktor bile üzüldü halime ama Allah razi olsun cok güzel baktı anlattı rahatlattı beni
Annesiveminnak _anne_kuzusuu00 hem renkli hem de normal ultrason seklinde diye biliyorum canim yaptiranlar daha iyi bilir tabi
Merveofs _anne_kuzusuu00 normal ultrasonundan hem klasik siayh beyaz hem de 4 boyutlu renkli bakıyor her kontrolde zaten. Öyle detayli görüntüyü 4 boyutlu renkli de gösteriyor canım
_anne_kuzusuu00 Merveofs biz hiç renkli yaptırmadık daha 14 hafta 3 gün oldu 16 de gidicez o zaman istesek bakarlarmı
Yagmurkaragz Birkuzucukbeklerken aynen öyle valla canım hatta daha sonra gittiğim Dr dedim onları da anlıyorum günde bin tane hastaya bakıyorlar ama canım çok yandı dedim isterse bir günde milyon hastaya baksınlar bu şekilde söylemeleri çok yanlış vicdansizliktir bu dedi karşısındaki normal biinsan değil hamile bı kadın o üzülürse bebekte üzülür dedi gerçekten o kadar hakliydi ki çocuğum yeni yeni hareket ediyordu o hafta hareketleri bile azalmıştı
[silindi] Ben 23 de gittim , 1.5 - 2 saate yakin sürdü. 650 tl detayli 175 tl muayene ucretiydi. Doktor kontrol haftama aldirdigi icin randevuyu muayene ucreti odemedik…
nazeli21 Özelde yaptırmıştım ben de. 800 lira vermiştim ve 1,5 saat sürmüştü. Doktorum Prof.du. Her şeyi her detayı konuşmuştuk.
Sltn0 alonee bende oraya yaptırdım. Görüntü kalitesi pek iyi değildi, çok bilgilenemedim korkutucu şeyler söyleyip yuvarlak cevaplar verdi cabası…
annesinin_beybisi alonee aynen bizim de öyle 15 dakika baktı 600 tl ödedik ve asistans söyledi işte kalbini gördüm diyor asistan o bilgisayara yazıyor falan . 15 dakika cok az bir süre mesela burda ben duymuştum parmaklarına varana kadar bakmışlar bizim kolunu gördüm diyor asistana
Areenn Annesiveminnak 600₺ ödedik bebeğim arkası dönük olduğu için 2 saat falan sürdü. Her şeyine en ince ayrıntısına kadar bakıldı
Usnac1995 Kızlar okadar korkuyorum ki kötü birşey duymaktan ama yaptırmam da lazım. Kötü diyip iyi olanlarda çok var ama bilmiyorum. :(
oksnasln Süresi doktorunuza baglı bence ben çapa da bi profa gıtmıstım cok arastırıp 1200 tl odedım 21. Haftamda 25dk falan surdu adam herseyı nolta atısı gıbı buldu gördü çok memnun kalmıştım