Annesiveminnak Kizlar selam yarın detayli ultrason randevum var 21+4 haftaligim. Ne kadar suruyor? Bir de ne kadar odediniz detayli ultrasona?
Rabiaseher Annesiveminnak ben devlette yaptirdim 20 dk falan suruyo tok git girmeden tatli biseyler ye cnm
annesinin_beybisi Annesiveminnak 600 tl ödedik ultrasonda kaldığım süre 15 dakika falandı bu fiyata baya ayrıntılı bakması gerekirdi ama neyse
Annesiveminnak Rabiaseher ben de ozele gitcem yarin 900 tl odeme yapcam canim internette 1 saat sürüyor bazen bebek pozisyonuna gore daha da uzuyo yazmışlar da merak ettim
Rabiaseher Annesiveminnak tok gidersen girmeden tatli biseyler yersen bebek hareketleniyo daha kolay oluyo cnm eger bebek uyyo olursa biraz bakmasi zor oluyo
Annesiveminnak alonee yaa neden yeterince iyi bakmadi mi? Odeme yapıyorsunuz sonucta memnun kalmaniz cok onemli
Gmz-aykt alonee merhaba Ahmet Murat Göksu mu doktorun adi? Ben de Çamlıca medicanada yaptircam ama 750 TL fiyat verdiler
Sltn0 alonee bende oraya yaptırdım. Görüntü kalitesi pek iyi değildi, çok bilgilenemedim korkutucu şeyler söyleyip yuvarlak cevaplar verdi cabası…
Merveofs 21.haftada kontrole gittim doktor hiç bahsetmedi bir sonraki kontrol de zaten 25-26.hafta o zaman da detaylı haftaları geçmiş olacak 🤷🏻♀️
Annesiveminnak Merveofs ben 19. Haftada gittim detayli ultrasonu burada mi yaptıracaksin diye direk sordu neden hicbisey soylememis doktorunuz anlamadim. Onemli bir konu cunku. Parmaklarini bile tek tek sayıyorlarmis bebegin
alonee Annesiveminnak anlattı tabi ama bana değil asistanına gerekli şeyleri söyledi. Ama aşırı sertti ya yaşlı bi adamdı zaten. Sevmedim
Merveofs Annesiveminnak kendisi son kontrolde gösterdi ki banaa parmakları, kalp odacıkları, midesi, dudak-damak, bacak kemikleri, kafası falan
Annesiveminnak alonee hic hos degil yaptigi sey ya zaten hassasiz merak ediyoruz herseyi ne demek size diil asistanina anlatmak can sikici sevmemeniz normal ama hersey yolunda dediyse sukur🙏
annesinin_beybisi alonee aynen bizim de öyle 15 dakika baktı 600 tl ödedik ve asistans söyledi işte kalbini gördüm diyor asistan o bilgisayara yazıyor falan . 15 dakika cok az bir süre mesela burda ben duymuştum parmaklarına varana kadar bakmışlar bizim kolunu gördüm diyor asistana
Annesiveminnak Merveofs soyle bisey duymuatum doktorub yetkinligi varsa direk kendi de bakabiliyormus. O zaman perinatolojiye gitmene gerek kalmiyor. Mesela benim gidecegim doktor kadin doguk ve perinatoloji uzmani olarak geçiyor. Kendi doktorum kadin dogum uzmani olarak geciyor
Limonzeytin Annesiveminnak Hastaneye ve şehire göre değşr ücreti. 20 dk sürdü 10 gün önce baktırdım 525 tl ödedim kendi doktorum baktı kocaeli de yaşıyorm.
aylinpalaa Annesiveminnak 550₺ ödedim 40 dakika baktılar canım tok gitmen yeterli birde idrar kesenin boş olması lazım
Annesiveminnak aylinpalaa aylinpalaa ozellerde ortalama 40 dk o zaman canım anladigim kadaryla ama sanırım ben biraz fazla mi oduyorum acaba ortalama hep 500 civari odenmis. Ben direk kendi doktorumun oldugu hastanede yaptirayim dedim baska bi yere de sormadim. Hata mi ettim bilemedim artik yapacak bisey yok gerci de😀