ebru512 26.haftadayım 10 kilo aldım zayıf biriydim hamile kalmadan önce o yüzden çok takılmıyorum ama doğum sonrası göbek kalır mı diye de korkmuyor değilim 🥲
ErdoganGamze Bussyldrm 17 haftalığım 8 kg aldım 🥺 Günlük 1 saat yürüyüş yaptığım halde ve diyetisyenle çalıştığım halde
tugbamommm Bussyldrm haftamızda aynı hamile kaldığımız kilo da şuan ki kiloda aynı bu kadar olur 😂😂 bende çok aldığımı düşünüyorum 😂
Merveofs Bussyldrm 47 ile hamile kaldım 3 ayda 43e düştüm şu an 51im. 4 kilo mu almış sayayım verdiklerimi de aldığımı sayayım mı 😄😄
keremveannesi Bussyldrm 28 haftaya kadar vererek ilerledim 56yla hamile kaldım , 52ye düştüm sonra 28dennsonra mide bulantım bi bitti şuan 64 oldum 😬😅😅😅 8 kilo birden aldım. Son haftalarda çok alınıyor canım bence o zamana da yer bırak protein ağırlıklı beslen
haklisinesracim Bussyldrm 22. Haftadayim ikinci gebelik 1.800 gram almışım bugün tartıldım ben de zayıf başladım.
Hk6464-at 25+1 46.80 ile hamile kaldım şuan 56.40 ım 🤭 biraz fazla aldım galiba ekmeği kesmeye çalısıyorum 🫣
Anne4142 Mommce ay harika nasıl oldu nelere dikkat ettiniz , zayıf hamile kalıp bu kilolar ile sonlara yaklaşan az kişi görüyorum ben de aynı kiolalardayım henüz 20 haftalığım ama 3.5 kilo aldım 55 ile hamile kaldım
Caglaasya Bussyldrm 13+ 2 bırak kilo olmayı 4 kilo vermiştim 2 kilosunu aldım şuan 48 kiloyum keşke bende kilo alsam
Fatos1108 04102018iz aynı benim gibiymişsiniz.ben 48 de hamile kaldım 45 ile devam ediyorum zayıfladım ve şimdi 21 haftalığım😞