Bussyldrm kubra_zmnsz ben de hiç dikkat etmiyorum Allah ne verdiyse yiyorum 😂😂 56 ile kaldım ne yazık ki 6 kilo almışım 16 haftada😂
__dilce__ Bussyldrm bende 18.haftadyım ve 53 kilo ile hamilelik başladı şimdi ise 60kiloyum .beslenmeme dikkat etmeme rağmen alıyorum
Fatos1108 04102018iz aynı benim gibiymişsiniz.ben 48 de hamile kaldım 45 ile devam ediyorum zayıfladım ve şimdi 21 haftalığım😞
Nskyhn Bussyldrm seni kırmadım umarım. Ama ne soylediysem senin için söyledim. Bu süreçte bebiş her türlü besleniyor önemli olan bizim hamileliğimizi en iyi şekilde bitirebilmek. 🤌
Bussyldrm Nskyhn yok canım teşekkür ederim kırılmadım aksine bilgi verdiğin için sevindim yürüyüş yapmam şart ve dengeli beslenmem
Eylul2019 Bussyldrm haftana gore baya hizli gidiyorsun..doguma kadar boyle gidersen asiri kilolu olursun sonra verilmiyor benden soylemesi 🙄
Biroglanannesiii Bussyldrm Canım bende senin gibi ilk aylarda çok kilo alanlardandım 25.haftaya giricem bende 73 e geldim tahminimce 55 civarı hamile kaldım 1 haftadır dikkat ediyorum artık ekmeği kes pirinç makarna nadir ye ben yapıyorum fark ettim ki almamaya başladım çok
Cananyildiz Bussyldrm 65 ile hamile kaldım suan 63 kiloyum . 17 hafta 🥰 16 haftada 6 kilo fazla gibi geldi bana çünkü ilerleyen aylarda daha çok alınacağını varsayarsak dikkat etmenizi tavsiye ederim 😊
M_glsm Bussyldrm 15+1 haftaligim gebe kaldıgımda 55dim 57im suan belki onuda almazdim doktor yatak rejimi koymutu bana hep yatiyodum😖🙏
NOCTURN Bussyldrm Ben 16+1 im hiç kilo almadım daha. Sizi üzmek istemiyorum ama Çok dikkat etmeniz lazım artık. hızlı kilo alımlarında, kontrolsüz beslenmeden dolayı gebelik şekeri çıkıyor maalesef 🥺 kesinlikle abur cuburu bırakmalısınız
Bussyldrm NOCTURN çok haklısınız bence de biraz vurdum duymaz olduğum için can boğazdan gelir dedik ama malesef öyle olmuyormuş
Mervekkkk 56 ile hamile kaldım sanırım ben de şu an 62 kg 16. Haftadayım yürüyüşe üçüncü aydan sonra başladım ne yapmak gerek acaba hızlı kilo alan bi yapım var zaten biliyorum
BabyyBoy Bussyldrm Hafta 3 kilo verdim Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve tabiki düzenli yürüyüşlerim de oluyor
Parafin Bussyldrm ben daha beterim 55 ile kaldım 65 im geçen hamileliğimde de 32 kilo aldım bence Buda öyle olacak
Vicibici Bussyldrm 12 hafta oldu benim, hamileliğimi öğrendiğimde 58dim bugün 60 kg olduğumu gördüm 😢 çok moralim bozuluyor azcık yesem kilo alıyorum ödem yapiyor vücudum