Anne4142 Mommce ay harika nasıl oldu nelere dikkat ettiniz , zayıf hamile kalıp bu kilolar ile sonlara yaklaşan az kişi görüyorum ben de aynı kiolalardayım henüz 20 haftalığım ama 3.5 kilo aldım 55 ile hamile kaldım
Mommce Anne4142 vallahi canım hiç biseye dikkat etmedim aksine iştahım o kadar açıktı ki bende şaşırdım böyle kiloda kalmaya. Karnimda yok öyle 30 haftalık gibiyim gören inanamiyor 38 olmama. Doktorumda bebeğin gelişimi iyi dedi. Vücut yapımla alakalı sanırım kuzum 🙃🙃😉
Kubraa5353 Haftamdayım 55 ile hamile kaldım. Şu an 67 kiloyum. 12 kilo aldım. Hızlı gidiyorsun dedi doktorum. 🤦🏼♀️ Dikkat etmeye çalışıyorum. Plates ve yürüyüşe çıkıyorum ama çok çabuk yoruluyorum 😓
SinemUlu Bussyldrm 37 haftalık hamileyim 7 kilo aldım 61 le başladım 68 e çıktım bulantı kusma şikayetimde olmadı.
Senaras0604 13+2 haftalık henüz kilo almadım ama başındayım çok hamileliğin ondan sanıyorum. İnşallah çok hızlı alarak ilerlemem son haftalar 2 şer 3 er geliyor kilolar çünkü 😢
La_Liberte Bussyldrm biraz fazla kilo almışsınız ama bunu stres yapmayın. Sağlıklı beslenmeye abur cuburu azaltmaya çalışın. YouTube’ta takip ettiğim bit kadın vardı. 20 kilo almıştı doğuma girdiğinde. Doğurduktan üç ay sonra tığ gibiydi. Siz yine de dikkat edin. Ama bunu kendinize sıkıntı yapmayın 😊 buraya bakarsanız canınız çok sıkılır zaten.
__dilce__ Bussyldrm bende 18.haftadyım ve 53 kilo ile hamilelik başladı şimdi ise 60kiloyum .beslenmeme dikkat etmeme rağmen alıyorum
Nurhan88 Bussyldrm 30+2 haftalık hamileyim 6 kilo aldım bakalım Doğuma kadar ne kadar alıcam çok almam inşallah
Areenn Bussyldrm 30+0 9 kilo aldım. 67 kiloyla hamile kaldığım için doktorum normal diyor ama bana çok şiştim gibi geliyor daha 10 haftamız var 🥺