Adileeselvi Nurrlina 2019 da katıldım oğlum için şimdi kızımı bekliyorum tekrar burada 34. Haftayiz nasipse
Tazeanne0134 Nurrlina beeennnnn 🙋🏻♀️ bende 2019da oğluma hamileyken indirmiştim şimdi oğlum 27 aylık ve bi kızım olacak 35+4 haftalık hamileyim
Esrasyaburcu Nurrlina Ekim 2020 de ilk kızımı doğurdum şuan 2.bebise 6 haftalık hamileyim sağlıkla gelsin hepsi insaallah
minemmmmm Nurrlina bende 2020 de kızımı doğurdum…Sonra silmiştim artık diğer uygulamaya geçmiştim ..Geri yükledim artık 2.hamilileliğim…Unutuyor insan sanki ilk hamileliğim gibi herşey
Mervoo MErhaba bende yeniyim bişey sormak istiyorum ben 6 haftalıkım bir hafta bel agrım cok oldu suan hafıfledı normalmidir sizce hanımlar
ZeynepTalas Mervoo normal canım belinde karnında sırtında bebeğe yer açılıyor bol bol dinlenmeye çalış kendini çok yorma
Annecik03 Nurrlina 2019da birinci emanetimi aldim kucagima simdi ikinci emanetimin yolunu gozluyorum 😍
berjerdekikaolikalev Nurrlina Yaa bende 2018de indirdim hamile kaldığım yıl 2019da kızçemi doğurdum şimdi 14 haftalık hamileyim 😌🤲🏻
biruykusuzanne Zeyzeyp ay aynı bende 😂 Mayıs 2021 oğlum doğdu şimdide temmuzda kızım Soğucak inşallah 🙂 kaç aylık oğlum karnındaki kaç haftalık 🙂
ZeynepTalas Nurrlina ben de 2019 da oğluma hamileyken indirdim şimdi ikinci mucizem için buradayım 🥰❤️