Caglaasya Nurrlina ben 2018 de kızıma hamileyken indirmiştim 4 sene sonra şimdi 2. Bebeğime hamileyim tekrar indirdim 🥰
Merve201119 Nurrlina ben varım ben üçüncü hamileliğim 2018 de indirmiştim o programı aynı zamanda happy kids te kullaniyorum
Taricat Nurrlina bende 2019′da ilk gebeligimde oğluma hamileyken indirmiştim 😍 şimdi de yine hamileyim☺️ sağlıkla gelsin bebeğiniz 🤲🏻 kaç haftaliksiniz ?
Aylin_16 Nurrlina ben varım üçüncü gebeliğim bu ilk gebeliğim 2017 idi ikinci 2020 hepsinde happymomdaydım şimdi üçüncüye burdayım bir ay kaldı doğuma inşallah ❤️
hunilimom Nurrlina bende 2018 de katıldım kızımı 2019 da doğurdum şimdi geri geldim 😂 23 haftalık oldu
Eymensmom35 Nurrlina bende aynı şekilde 2020 de oğlum doğdu o zaman indirdim ve şuan 20 haftalık hamileyim yüne buralardayız😂
ayhankubra01 Nurrlina bende 2019 da oğlum için burda gün sayıyordum şimdide kızım için gün sayıyorum 🥰
N_A_Z_L_I_M Nazyapiyo_ya Bende 🤭🤭 tam olarak 10 ay önce ayrılmıştım tekrardan buradayım 5haftalık hamileyim 🙋
Durulay3 Nurrlina ben varım geçen sene 2 yıl olcak oğluma hamıleydım şimdi 2. Ciye hamıleyım rabbim sağlıkla gelmesını nasıp etsın çöl güzel bir program ❤️😘🤰🏻
Ozgeliz Nurrlina 3. Hamileliğini yaşayan Happy Mom kızları olur mu 🥰 2018 tarihinde oğluma hamileyken indirmiştim o zamandan bu zamana buradayım hemde Happy Kids de❣️ 2019 da kızım oldu vee 2022 3. Yolda ❣️