Buseveprensleri01 Nurrlina been :) bizde 2019 da ilk kez indirmisdik oglum icin simdi 27 haftaligim 2. Kez bir oglum daha geliyor Allah nasip ederse ikinci kez kullanıyoruz uygulamayı sagsalim kucaklamak nasip olsun her anneye
bebemibeklrken Nurrlina 2019 ocak doğumlu ilk oğlum , 2022 2. Oğlumu bekliyorum 33 haftalığız sağlıkla sıhhatle kavuşalım insallah hepimiz bebeklerimize❤️
Hill Nurrlina 2018 de oğluma hamileyken tanışmıştım happy momla somra da happy kidsle tanıştım şimdi de kızıma hamileyim 🌼 o zamandan beri hiç silmedim uygulamayı 🌿
Sumeyyeabdi Nurrlina malasrf ya oyle oluyor için rahat olsun canim o zamana kadar biraz daha büyür bebiş görürsün inşallah dikkat et kendine iyi bak
ikincicivcivim Snemgokbil Şuan kaç haftalık hamilesin 🥰 benimki kız bakalım diğer bebişimin cinsiyeti henüz net değil
ZMM8888 Nurrlina merhabalar bende 2017 de hamileydim ozmn kullanmaya başlamıştım 2018 oğlum doğdu kidse geçmiştim şimdi yine ikinciye hamileyim tekrar kullanmaya başladım 🥰
CansuDRY Nurrlina Ben de 2019′da ikinci bebeğimde indirmiştim uygulamayı. Şimdi üçüncüyü bekliyorum.🙏🏻😊
Kayralianne Nurrlina 2019 doğumlu oğlum için kullanıyordum uygulamayı şimdi 6 haftalık bebişim için kullanıyorum 🥰
Suleymanova Nurrlina selammm bende ilk 2019ta kizima hamileyken yuklemistim. Simdi yine hanileyim 6+1 haftalik. Sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim İnȘəALLAH 🤲🏻