Necla_kesenel Nurrlina bende 2. Kez annelige hazırlanıyorum 2018 doğumlu bi kızım var şimdi 35 haftalık ogluma hamileyim💕
2melekannesii___ Nurrlina Bende ayniyim canim 2020 mayıs doğumlu kızım tekrardan 33 haftalik burdayiz 😍
Sumeyyeabdi Nurrlina ben 5 haftalıkken öğrendim 7 hafta olunca gitmiştim hastaneye direk ultrasonla baktı
Sumeyyeabdi Nurrlina 2018de oğlum icin burdaydım şimdi 7 haftalik hamileyim yine buradayim🥰 cinsiyet belli olaydı
Nurrlina Sumeyyeabdi ben daha gidemedim canım Malum Devlet hastanesine Randevu bulmak bir işkence.Aldım sonunda ama Mayıs 11 anca o zamana bulabildim
Sumeyyeabdi Nurrlina malasrf ya oyle oluyor için rahat olsun canim o zamana kadar biraz daha büyür bebiş görürsün inşallah dikkat et kendine iyi bak
Sibelyalcntas Tatlisannedilekk Ben de 2020 de kzm icn kaullndm smdide hamileyim csyt yine kz 2 prenses annesi olucam inşallah 🥰
Bebekkkkkk @“Nurrlina” bende 2 ye hamişim ama hic bu uygulamayi kullanmadm hic bir uygulama kullanmadim dhaa doğrusu 2 bebegimde indireyim dedim bi arkadaş onerisiyle 😊
__hamisbianne__222 Nurrlina 2020 de oğlum için burdaydim şimdide kızım için burdayım inşallah diğer programa geçmeye az kaldı 🥰
OzlemKaragoz Nurrlina İlk oğlumu 2019 da almıştım kucağıma şimdi sıra ikinci oğlum da onun da 2 haftası var 🌺😍