Birgul tuananinannesi22 bazen cok az hissediyodum o haftalarda bütün gün hissetmiyodum özellikle kendim hareket ederken.
Minigebe Kbraydin nabız gibi biz nasıl hickiriyorsak ayni ama ses yok saniyelik aralıklarla göbeğim hareket ediyor 😄
Melisa0002 Angels21 18+ da çok küçük bir şeyler hissettim, gaz dır diye çokta takmadım, 21+ da iyice hiss ettim, 2 günde 1 kıpranıyor. 5 dk haraket ediyor, sonra rahatız. Erkek bu arada.
Ruveyda_baskapan Haftamda hissettim ilk , şimdi 22+3üm hareketleri daha belirgin bazen göbek deliğimin yanında kıpırdıyor, etimin oynadığını bile gördüm ama bugün hiç hareketi yok sanırım uyuyor hep 😂😂😂😂
Aysen17 Bende 19.haftamda hissettim çok güzel bir duyguydu ☺️ 21.haftamdayım hiç yerinde durmuyor sürekli hissediyorum oğluşumu 👶
1anne3bebe İlk gebeliğim kızdı 20.haftamda hissetmiştim. Karnımda kelebek kanat çırpıyor gibiydi çok heyecanlanmıştım.Şuan oğluma 28 haftalık hamileyim ve 15. Haftada hissettim. Hamileliğin en güzel yanı bu kesinlikle 💕
SerraFatih Angels21 15. Angels21 İlk 15. Haftada hissettim şuan 20 haftalığız elimi koyduğumda da hissediyorum artık🤲🏻😍
Prenseslerinannesi344 Angels21 ilk iki kizimi 18 19 17 arasi gibiydu sanirim hisetim 3 gebeligim tam emin değilim ama kipirti var gibi 16 15 aralarinfs suan 17 yim bana oyle geliyorda olabilir ama tam anlami ile tekmesini hissediyor degilim cok hafif diyebiliyorum
Sebidik Haftada ben niye hiç bebeğin hareketini hissetmiyorum demiştim doktoruma. O da bana. “ ben 2 kere doğum yaptım ikisinde de 23 ten önce hissetmedim. Çünkü neden? Çünkü biz şişkoyuz yağlardan hissedemiyoruz” demişti. Gerçekten öyle oldu. Hala aklıma geldikçe gülerim 😁 Şimdi 29 um içimde takla attığına yemin edebilirim. Ama kanıtlayamam 😁
yozgey Bende geçen haftadan beri (15 dik geçen hafta) içimde böyle bi damar atması bişiler oluyor ama gaz mı bıdık mı çözemiyorum?