Twinmama46 SibelCeltik aynen öyle kullanılmayan geri gelir artık ki benim iki bebek mutlaka kullanılır gibime geliyor 😅🙏🏻🫢
Askiletotomsu zehraaaktas zıbın uzun kollu mu sıfır kollu mu Baktığım zibinlar sert bence, yumuşak zibinlar arıyorum Nereden aldınız
zehraaaktas Askiletotomsu 10 lunun içinde sıfır oluyo ama uzun kollu kalın gelir ya sıfır ya da kısa kollu koy ama yazın doğacaksa sıfır olması daha iyi
Deniz2961 Askiletotomsu bez koyun cnm muslin doğumdan hemen snra olmaz bnce ya 10 li set içinde penye onu koycam.bn Haziran basi bnmde insallh
Askiletotomsu Twinmama46 zıbın uzun kollu mu alcaz acaba Ağustos sıcağında doğacak bizimkide Ama bize sıcak ona sıcak mi 😂
Elenafra Askiletotomsu haziran başı doğumum inşallah alışveriş yaparken uzun kollu almak istememiştim satıcı olmaz dedi ağustosta doğan bebeğe bile uzun giydirilir bebek üşür , onlara bile uzun veriyorum dedi
Melisyldzzz Askiletotomsu tam eksikler tamamlandı diyorum gene çıkıyor bende not ediyorum artık Kendime daha geçmedim bile
SibelCeltik Twinmama46 ilk 1 ay bizden 1 kat kalın sonra bizimle aynı demişti çocuk doktoru. Yani uzun kollu olmasında fayda var. Yalnızca üzerini kalın kalın örtmeyin evde veya hastane odasında
zehraaaktas Twinmama46 önü çıtçıtlı üst, patikli alt, iç zıbın, battaniye, eldiven, şapka, önlük, bez
Elenafra Haftadayım haziran başı görünüyor doğumum, çantamı hazırladım hemşireye vereceğim poşette penye battaniye, iç zıbın ,, üst alt ayaklı takım, eldiven şapka ve 1 bez koydum. Ayrıca bebek için gerekli olabilir diye 1 tulum içine iç zıbın yine alt üst ayrı bi takım daha koydum. 18 bez ( fazla ama koydum ) 2 ağız mendili koydum
Askiletotomsu Elenafra hastane için sormuyor ama bezi .18 bez ameliyathaneye veya dogumhaneye verilmez ki Bir bez verilecek
Twinmama46 Askiletotomsu ayy hiç demeyin bende zart die hazırlarım diyordum o takımın parçası varmı yok kaç adet kısa kolmu uzunmu derken üç gündür daha cebelleşiyorum bide bana az gibi geliyor koyduklarım şuan dolapta ne varsa çantanın içinde 😂😂😂tekrardan ayarlycam bende
Elenafra Askiletotomsu evet canım hemşireye 1 bez koydum bende yanıma o kadar aldım lazım olur düşüncesiyle
Twinmama46 SibelCeltik aynen çokta bastırmamak gerek aslında ama işte annelik iç güdüsüyle korkuyor galiba insan üşür diye