Sinemmmmm58 Twinmama46 malesef oyle ve kizim suan sicaktan nefret ediyor 😏 dogdugu gunden sonra asla kalin giydirip ustunu ortemedim
Twinmama46 Sinemmmmm58 🥹😮💨😂demekki banada öyle yapmışlar daralıyorum hala kalın bir şey görünce bile
Elenafra Askiletotomsu evet canım hemşireye 1 bez koydum bende yanıma o kadar aldım lazım olur düşüncesiyle
Sinemmmmm58 Twinmama46 🤣🤣 ya bende tam tersi biliyomusun ozellikle uyurken asla yorgansiz uyuyamam o yorgan ustumde olmak zorunda yazin mesela incecik seyler.giyer yatarim ama yorgani birakmam 🤣 ama kizim ustunu ortturmeyi sevmiyor
Twinmama46 Askiletotomsu hahayyy 😁😁göreceğiz savaşı barışı 😂😂şaka bir yana hepimiz sağlıkla kavuşalım bebiklere inşallah 🙏🏻 🥹❤️
Nergissi Twinmama46 iç zıbın, yeni doğan zıbını, çorap, eldiven, şapka, üst, alt, bez, ağız mendili, penye battaniye koydum hemşireye vermek için. Haziran başı doğum. Onun dışında hastane çantasına bol bol yedek doldurdum müslin de koydum
Twinmama46 Nergissi siz bide benim yedekleri görseniz dolaptaki olan kıyafeti koydum galiba ama birazını çıkarmam lazım 😮💨😂
Feridedeniz Twinmama46 bende birşey sormak istiyorum hemşireye vermek için anneye ne koyulmalı tecrübeli anneler yardım edermisiniz
Emine003 Feridedeniz canım ben bi tane lohusa takımı aldım onu koydum bi tane depend sonra iç çamaşırı birde tesettürlü olduğum için bi tane yazma çorap bu kadar
Twinmama46 Feridedeniz pijama takımı depend,ben gümüş kapak gögüs ucu kremi emzirme sütyeni ,atleti alt iç çamaşır çorap ,terlik,hastaneden çıkarken giyinmek için rahat kıyafet bu şekilde koydum eksiklerim varsa diğer arkadaşlar tamamlayabilir 🤗
Feridedeniz Sinemmmmm58 bişey sora bilirmiyim canım anne için hemşireye ne verdiniz doğumdan hemen sonra giymek için acaba
Emine003 Twinmama46 bende bugün ütü yaptım canım biraz kilitli poşetlere hazırladım biseyler bende yorumları okuyorum eksik bişey var mı diye 🙈
Deniz9306 Doğum yaptıktan sonra giymek için gecelikmi iyi olur pjama mı ona karar veremedim ben. Bide uzun kollu bi gecelik almıştım. Haziran başı için sıcaklanrmıyım acaba ince ama uzun kollun🙄
Deniz9306 Beyaz lohusa takımı aldım onu hemen giymicemm kendime gwlince giyer bebeklerle resim de çekinirim dedim nasipse 🤲🏻