Twinmama46 Kızlar hazıran başı yada ortası gibi doğum gözüküyor ilk doğumun olacağı için çok tecrübesizim soracak pek kimsede yok çevremde hemşireye 10 lu setimi vermememiz lazım ilk yoksa 5li seti mi bide nasıl bir battaniye koymam gerekiyor çantama acaba
Deniz2961 Twinmama46 kc hftlik gebesiniz 10 ki cikisnda yanıma alacgum beslie battıniye tabikide gerekli. muslin de alcgm
Necla_kesenel Twinmama46 10 lu set gereksiz bence canim hemşireye 5li set 1 tane zibin 1 tane bebek bezi ve mevsimlik ince Battaniye vermeniz yeterli bunlar kilitli poşet içine koyup üstüne yazarsanız hemşireye verilecek diye yanındaki bulunanlar zorlanmaz🤗
SibelCeltik Twinmama46 yanınıza birkaç takım alın ve kalın battaniye koyun. Soğuk olacak doğumhane veya ameliyathane, nasıl gelecekse artık bebişler
Twinmama46 Deniz2961 29 haftalık olacak ama ikiz olduğu için erken doğum oluyor ki inşallah 37 haftayı görürürlerde bekleriz biz 🙏🏻☺️🤦♀️ikisinide koyacağım ama üstüne yazayım dedim hani birinin ben kendimde olmayacağım için yanımdaki kişinin vermesi açısından
Askiletotomsu Deniz2961 yaz sıcağında battaniye polar mi olmalı Muslin mi ( ince ya ) Şimdi hemşireye tam olarak ne verilecek 5 li hastane çıkışı Battaniye Evet başka ?
Askiletotomsu zehraaaktas zıbın uzun kollu mu sıfır kollu mu Baktığım zibinlar sert bence, yumuşak zibinlar arıyorum Nereden aldınız
zehraaaktas Twinmama46 önü çıtçıtlı üst, patikli alt, iç zıbın, battaniye, eldiven, şapka, önlük, bez
Sinemmmmm58 Twinmama46 ben hemsirelere 5 li set vermistim kizim odaya gelince degistirmistik ustunu orta incelikte verebilirsiniz battaniyeyi de zaten yazin oldugu icin sorun yasamazsiniz cok kalin sarmayin diye uyariyorlar zaten benim gorumcem kalmisti ilk gun yanimda kzim temmuzun ortasinda dogmustu 3 kat battaniye sarmisti doktorlar geldiginde kizmislardi
Feridedeniz Sinemmmmm58 bişey sora bilirmiyim canım anne için hemşireye ne verdiniz doğumdan hemen sonra giymek için acaba
SibelCeltik Twinmama46 Ben de sezaryen yaptım, dikişim bitene kadar kızım da ameliyathanedeydi ve soğuktu baya. Evet mevsim bizim de hazirandı ama odaya gelinceye kadar zıbın üstüne ince değil kalın battaniye tavsiye ederim. Oda zaten sıcak olur o zaman açarsınız
SibelCeltik Twinmama46 ben 1 tane 10lu set 1 tane 5li set ve ekstra bir takım götürmüştüm yanımda, 2 gün kaldım ve sanırım hepsini kullanmıştık net hatırlamıyorum. Tedbirli olmanızda fayda var hem kendiniz hem bebekler için
Sinemmmmm58 Twinmama46 malesef oyle ve kizim suan sicaktan nefret ediyor 😏 dogdugu gunden sonra asla kalin giydirip ustunu ortemedim
Twinmama46 SibelCeltik aynen ameliyathaneler acayip soguk oluyor dogru diyorsunuz önce bir kalın sonrasında inceyle devam edilir☺️
Twinmama46 SibelCeltik aynen öyle kullanılmayan geri gelir artık ki benim iki bebek mutlaka kullanılır gibime geliyor 😅🙏🏻🫢
Deniz2961 Askiletotomsu bez koyun cnm muslin doğumdan hemen snra olmaz bnce ya 10 li set içinde penye onu koycam.bn Haziran basi bnmde insallh