Limonzeytin Umudayolculuk Zaten bu süreden sonra tahlıl mühim değil artk kese görmenz lazm doktor istemeyecekte tahlıl keseye bakacak sonra kalp atışına falan değerlere artk takılmayn ultrasonda çıkacak son durum. Ben 12.gündü o dedğnz değer onda düşüktü zaten hani 14 günden snra yapjn tahlıl diyolar ya ben dayanamayp erken yapmştm 😊😊
handemie Umudayolculuk bende çok araştırmıştım ve çok korkmuştum ama önemlide deilmis kendimize zarardan başka bisey vermiyoruz gerek yok böyle düşüncelere hep pozitif düşünelim 🥰
Umudayolculuk handemie bugün daha rahatım her şey olacağına varır ama ben yarın tekrar kan vereceğim dış gebelik vs artış istiyorlar bir verim bakalım inşallah allahım korur aziz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bir şey yoktur😊🙏
Sarikan93 Umudayolculuk ilk öğrendiğimde 22.7 çıkmıştı sonra ikişer gün arayla 94, 134, 320 diye devam etti
Sarikan93 Umudayolculuk evet canım iki gün sonrası şuan 35 haftalık hamileyim bu iki katı artış illaki tam tamına iki katı olmak zorunda değil canım haberin olsun belirgin bir artış olması yeterli 94 iki katı 188 200 civarı olması gerekirdi ama benim 134 çıktı sonrası 320 böyle olabiliyor
Rehile Adeka renglime 2gün vardı doktor Şüpheli dedi 🥰 2 güne tekrarladım yükselmişti İnşallah sizinde Pozitiftir
Zeynepk27 minikmucizemmmmmmm aynen çok şükür🤲 cnm Rabbim nasıp ederse bayramdan sonra kalp atışı dinleyeceğim
Umudayolculuk Kızlar benim beta 1720 den 4000lere yükselmiş çok dert etmiştim tam iki katı artmadı %90 arttı diye demekki olabiliyormuş. Burada destek olan yorum atan herkese çok teşekkür ederim. Aynı durumu yaşayan başka bir olursa da evham yaomaaın aman