handemie Umudayolculuk yok allaha şükür kesede göründü kalp atışını dinledim bebeğime gördüm 13+3 şuan allaha şükür beta bence önemli deil takma kafana bende senin gibi çok araştırıyordum hatta doktorum son betayida istemedi ben yaptırıp götürdüğümde gerek yok demişti zaten artacağını emindim biliyordum dedi 525 iki ikinci gun yaptığım 907 çıkmıştı baya kafama takmıştım bende senin gibi ama şuan dönüp baktığımda gerek yokmuş 4 gün ara verdim betaya 5.ci gün bi yaptım 40bin küsür olmuştu doktorum hatta kızdı gerek bile duymamıştı bosuna para verdin diyordu
Umudayolculuk handemie anladım çok teşekkür ederim hiç uyuyamadım gece hep kötüyü çağırır gibi boş gebelik dış gebelik bunları araştırıp durdum. Üstelik iki kata baya yakınken. İnsan kendine kokay kolay söz geçiremiyor 😞
Hemsireanne52 Umudayolculuk Ben tam hatırlamıyorum yaklaşık 2.5 yıl önce öğrendiğimde İlk testim 59 çıkmıştı İkinci 110civarı birşeydi Üçüncü 350 civarı Dördüncü 580 civarı Beşincise 1200-1300 civarlarındaydı
Hemsireanne52 Umudayolculuk bence sıkıntı yok zaten bire bir 2 kar beklenmiyor 2 kat civarı bekleniyor Bu çocuğun bu oluşum sürecinde 20 eksik çıkar 20 fazla çıkar 2 katına yakınsa ve bariz açıklık yoksa. Normal bence değerin
Umudayolculuk Hemsireanne52 çok sağolun içim rahatladı. Uyuyamadım gece bunları kafaya takmaktan rüyamda adet olduğumu falan görüyorum yaninhiç sormayın 😞
handemie Umudayolculuk bende çok araştırmıştım ve çok korkmuştum ama önemlide deilmis kendimize zarardan başka bisey vermiyoruz gerek yok böyle düşüncelere hep pozitif düşünelim 🥰
Aylisss Umudayolculuk 13 le öğrendim.5 gün sonra 229 2 gün sonra 430 iki gün sonra 818 2 gün sonra 1404 diye devam etti
Umudayolculuk OZ17 pek iç açıcı değilim sıkıntılar içerisindeyim tam 2 kat artış göremeyince kemdime çok dert ettim inşallah sıkıntısız olur🙄
OZ17 Umudayolculuk içinizi ferah tutun stres yapmayın, benim de düşüktü, avokado ceviz çok yedim baya yükseldi bilginiz olsun,368den 3 gün sonrasında 1200oldu , sağlıkla ilerlersiniz inşallah 🙏
gozde71 4+3te 418di 5+0da 1553 olmuş yalnız ıdrarda hafıf bır kanama var dedı muhtemelen enfeksiyondan kalmıs
Limonzeytin Umudayolculuk Evet. Kendım gittim yaptırdm takip etmek için ilk gebelğm ve pimpirikliyim biraz sağlıklo ilerleyecekmi diye bakmak için yaptırmştm😊😊
Umudayolculuk Limonzeytin 98den 168 e tam iki kat artmamamış ve bir sıkıntı olmamış sanırım🥰ben çok kaygılıyım 908den 1720ye arttı her yere yazıyorum içim hiç rahat değil
Limonzeytin Umudayolculuk Zaten bu süreden sonra tahlıl mühim değil artk kese görmenz lazm doktor istemeyecekte tahlıl keseye bakacak sonra kalp atışına falan değerlere artk takılmayn ultrasonda çıkacak son durum. Ben 12.gündü o dedğnz değer onda düşüktü zaten hani 14 günden snra yapjn tahlıl diyolar ya ben dayanamayp erken yapmştm 😊😊
aslansmommm Umudayolculuk 88900 le öğrendim 2 hafta bekleyip doktora gittiğimde 7 haftalık olmuştu kese kalp atışı her şey vardı bi daha yaptırmadım o yüzden