OZ17 Umudayolculuk içinizi ferah tutun stres yapmayın, benim de düşüktü, avokado ceviz çok yedim baya yükseldi bilginiz olsun,368den 3 gün sonrasında 1200oldu , sağlıkla ilerlersiniz inşallah 🙏
Umudayolculuk OZ17 yok yok artık öğrendim zaten keseyi gördük dün. Bir sıkıntı yokmuş tabi daha bebeği görmedim😊kese 7 mm idi
Adeka Rehile ayy acaba oldumu ki benimde ya ben 3 gün varken verdim 2.25 çıktı dahada vermedim korkudan bugün hasta olmam gerekiyodu olmadım da artık sabahta olmazsam test yaoatim evde çıkar heralde varsa
teachermerve Kızlar merhaba benim de 21 mart son adet günüm. 20 Nisan İlk beta hcg 118 ikincisi 23 Nisan 304 üçüncüsü 29 Nisan 6804 çıktı. Bayramdan sonra doktora gittiğimde keseyi ve bebeği görebilir miyim sizce?
Umudayolculuk teachermerve bence keseyi şiödi bile görürsün bebeği de görürsün allahın izniyle. Ben dün 4000 betahcg ile gördüm keseyi ama daha bebeği görmedim😊
OZ17 Umudayolculuk çok sevindim adınıza🙏👶🏻🥰 hayırlısıyla sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah 🙏 biz de bakalım bayramdan sonra inşallah görmeye gidicez. hem kese hem nabız duyarız dedi doktorumuz..
Umudayolculuk OZ17 çok teşekkür ederim ben de keseyi gördüm bayram sonrası bebek oluşmuş mu onun için gideceğim