Lavinnn Zuzununannesi01 ben yapmadım test çünkü ilaçların etkisiyle pozitif çıkarsa diye korktum. Ve 3 Mayıs ı beklemem lazım doktor öyle dedi. Ama inanılmaz bel ağrım var inşallah gebeliktir. Sende var mı ağrı
Yaseminf Lavinnn aşılama tarihinden 14 gün geçince test yap çünkü ilaçlar yalancı pozitif gösteriyor daha erken yaparsan hadi inşallah vardir
Zuzununannesi01 Lavinnn evet canım haklısın bende kadınlar kulübünde gördüm 9.gün test yapmış çok silik giderek koyulaşmış zaten test net değil canım ben de bi hevesle yaptım da iğnenim etkisidir diye düşünüyorum
Zuzununannesi01 Lavinnn yok canım benim belim ağrımıyor sağ kasığımda şişlik var sanki hareket ederken ağrı oluyor
Lavinnn Zuzununannesi01 benimde sağ kasıkta ağrı var Canım ama şişmiş gibi hissetmiyorum nasıl anlaşılır ki şişlik.
Zuzununannesi01 Lavinnn hissetme değil de sanki böyle şişmişde o ağrı yapıyor gibi göğüs ağrın varmı senin bende yok niye acaba
Lavinnn Zuzununannesi01 canım az göğüs ağrısı var dokununca acıyor. Ayyy o kadar iğne Umut ne olur inşallah ikimizde gebeyizdir🙏🙏🙏
Lavinnn Zuzununannesi01 bende yapmadım canım. Pazartesiyi bekliyorum. İnşallah vardır herkes de gebelik belirtisi olmuyormuş. Allah bu hayırlı günlerin hürmetine bizim de kucağımızı boş bırakmasın inşallah amin 🙏
Zuzununannesi01 Lavinnn evet canım oda doğru amin inşallah iki arkadaş vardı burda 3 gün vardı aramızda onların pozitif çıkmış o da diyo hiç belirtim yok diye
minigiminannesi03 Zuzununannesi01 küçük olduğu için 3 4 haftada ufak ufak mide bulantilari başlar sabahları yoğun şekilde olmuyor
Lavinnn Zuzununannesi01 yani sadece az karnım ağrıyor. Ben dayanamadım kan verdim az önce bakalım artık hayırlısı inşallah çok istiyorum.