Lavinnn Merhaba arkadaşlar bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi 🙏 aşılama da gebe kalan var mı ?
Zuzununannesi01 Lavinnn bende bu ay yaptırdım bekliyorum şu an canım doktor 14 gün sonra test yap dedi sen yaptırdınmı aşılama
Okyanus1 Lavinnn canım sorun mu vardı da aşılama yaptırdınız bende aşılama yaptırmak istiyorum ama doktorumuz yapmıyor zaman ver diyor
Yaseminf Lavinnn aşılama tarihinden 14 gün geçince test yap çünkü ilaçlar yalancı pozitif gösteriyor daha erken yaparsan hadi inşallah vardir
Merii00 Lavinnn ben de bu ay yaptırdım 9. Gün bugün cuma günü test yaptircam aşılamadan 15 gün sonra veya 15. Gün test yapılıyor canım
durumom2022 Ben aşılamayla gebe kaldım adetim 1 gün geçince test yaptım aşılamadan sonra 14 15 gün sonra
durumom2022 Zuzununannesi01 2. Aşılamam tuttu çok şükür. Hiç bi belirti yaşamadım ben 10 haftalığız hala da yok benim belirtim 😊
Zuzununannesi01 durumom2022 ya maşallah ne güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bize inşallah ard arda mı yaptırdınız aşılamayı
durumom2022 Zuzununannesi01 İlkini yaptırdım tutmadı tekrar gittim tam aşılama için gün alacakken covid olduk kullandığım ilaç boşa gitti kendim değerlendirdim olmadı. Sonraki adetle gittim 3. İlaç içmem ama 2. Aşılamam oldu
Lavinnn Zuzununannesi01 7. Günü bakalım hayırlısı inşallah emeklerimiz çöpe gitmez inanılmaz bel ağrısı ile uyandım sabah.
durumom2022 Zuzununannesi01 öyle gerçekten bekleme sürecinin çok zor olduğunu biliyorum inşallah sabrın sonu selamet olur isteyen herkese nasip etsin Allah 🙏
Zuzununannesi01 Lavinnn benimde bugün 7.gün inşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı haberler almayı nasip etsin benim akıntım çok fazla
Zuzununannesi01 Lavinnn ay dayanamadım yaptım sabah ama iğnenin etkisimi diye düşündüm pek ümitlenmedim