Merii00 Lavinnn ben de bu ay yaptırdım 9. Gün bugün cuma günü test yaptircam aşılamadan 15 gün sonra veya 15. Gün test yapılıyor canım
Lavinnn Zuzununannesi01 yani sadece az karnım ağrıyor. Ben dayanamadım kan verdim az önce bakalım artık hayırlısı inşallah çok istiyorum.
Merii00 Lavinnn kaçıncı günün canım senin benim bugün kasık rahmim ağrıyor tuaf bir ağrı yürüyünce falan farklı bir ağrı oluyor tatlı bir ağrı ama batıyor gibi sanki çalkalanıyor gibi çok ama çok hafif bastırdım zaman rahmim yumurtalık kısma ağrı oluyor
Lavinnn Zuzununannesi01 canım değer çıktı ama az 27. sende yap istersen sende de vardır inşallah. Ağladım baya şimdi öğrendim
Zuzununannesi01 Lavinnn ay çok sevindim ya yok canım düşük değil bence burdaki arkadaş 12.gün verdi 30 çıktı 2 gün sonra tekrar ver iki katı olur ay ben sanmıyorum ya yoktur canım test yapsana varsa testte çıkacakmı acaba o değerle
Lavinnn Lavinnn Zuzununannesi01 inşallah canım benim sende de var öyle hissediyorum. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Çok zor süreçler 3 yıl olacak çok stres yaptım. Çok üzüldüm.
Zuzununannesi01 Lavinnn çok şükür olmuş canım ya gerçekten çok zor ya bende 2 yıldır bekliyorum Aralık ayında kimyasal geçirdim o zmndan beridir sıkıntıya girmiştim bende özelde verdin dimi
Lavinnn Zuzununannesi01 çok şükür canım Allah katlandırsın inşallah değeri. Acil de verdim sende git istersen acile canım. Pozitif deyince ağladım direk. Rabbim sana da yaşatsın. Bana haber et olur mu. Dua da et lütfen canım rabbim kucağımıza hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah 🙏
Zuzununannesi01 Lavinnn ay amin inşallah canım benim bebişide görürsünüz inşallah sende bana dua et devletin acilimi özelin acilimi canım
Zuzununannesi01 Lavinnn tamam canım olmadı bende yarın akşam giderim orucum bozulmasın sen tutmuyormusun
Lavinnn Zuzununannesi01 öyle yap canım bana da haber et rabbim sana da yaşatsın pozitif sevinci inşallah bu hayırlı günlerin hürmetine ben bilirim ne kadar zor süreçler.
Zuzununannesi01 Lavinnn amin canım sende dikkat et kendine beslenmene dikkat et yorma kendini bebiş iyice tutunsun
Lavinnn Merii00 sen de gebe olabilirsin canım belirtiler gebelik belirtisi ablam yanımda öyle diyor. Aşılama mı yaptın sen de ????