Loyam iremby bana da doktorum vitamin olarak megadyn verdi hiç içemedim mide bulantısı ve kusma yaptı siz nasıl içiyorsunuz.?
Candy_liz Loyam canım başta bende de yaptı ikiye bölüyordum ilacı, yarısını sabah kahvaltıdan sonra yarısını akşam yemeğinden sonra alıyordum.. Öyle alıştı bünyem, şimdi tek seferde içebiliyorum sabah tok karnıma..
bsebse Prensesimibekliyoruzz ne kadar almasi gerekiyor ki ? Ben de normal saniodum benimle ayni civarlarda olanlarin daha dusuk benden die
Seraph Ocean mummy kullanıyorum içinde herşey var omega multimineraller vitamin multivitamin hepsi var
Neroizm deletedmom734 ben sadece gyno ferro sanol aliyorum folik arti omega takviyesi de var icinde demirden baska. İmom’ı bana biraktirdi 20. Haftamdan sonra.
Prensesimibekliyoruzz bsebse ben 26 haftalikken 750 qram demişlerdi ve 2 hafta gerideydi simdi 34+2 1.900 qram ve yine 2 hafta geride
bsebse Prensesimibekliyoruzz benim 21+5 ama daha bugun 🙈 senin 24haftalikken 700 kusurmus benim 22.haftada 500 kusur arayi rahat tamamlarim insallah 🙈