Candy_liz Loyam canım başta bende de yaptı ikiye bölüyordum ilacı, yarısını sabah kahvaltıdan sonra yarısını akşam yemeğinden sonra alıyordum.. Öyle alıştı bünyem, şimdi tek seferde içebiliyorum sabah tok karnıma..
bsebse Prensesimibekliyoruzz benim 21+5 ama daha bugun 🙈 senin 24haftalikken 700 kusurmus benim 22.haftada 500 kusur arayi rahat tamamlarim insallah 🙈
bsebse Prensesimibekliyoruzz biz daha cook minigiz 🙈🙈 daha dogum hikayeni dinliycez senin guzel guzel ❤
gzmerdn Bende folbiolden sonra imom a geçtim doğuma kadar kullanıcam 32. Haftada ilave gyno ferro sanola başladım demir ve b12 için. Kramplar için ayrıca magnesium diasporal. Bide basından beri D vitamini eksiklik olduğu için
Haticeozturk Ilk folik asit kullandım iki çeşit sonra elevit kullaniyodum etraftan domuz jelatinimi var dediler öyle şeyler söylediler doktora sordum decavit öneriyorlar die oda decavit de aynı elevit de pepsi cola ile coco cola gibi dedi 😀ama elevit de domuz katkısı yok dedi ikisinden birini kullanabilirsin dedi şuan decavit kullanıyorum ama elevit ı yutmak daha kolaydi
Esrefiblue Decavit verdi doktor 12. Haftada ama hiç içemedim mide bulantısı yüzünden içsemde çıkardım. 14. Haftada randevum var altarnatif var mı sizin onerebileceginiz arkadaşlar?