Edabykl Oelrlrkmemdmd ekranda bakarken doktor bende gordum pipi gibi bisey ama doktorda bakti baya bakti dediki yokyok bu pipi 😂
Edabykl Oelrlrkmemdmd yaa 🌸 bende numuneye gidiyorum ozel biraz butcemizi aştığı için ama doktorumdan cok memnunum gormek icin cinsiyetini baya bı bakti devlet hastanesinde genelde ole bakmazlar gormezse gormuyorum der ama bu doktor gercekten ilgili 🤭
Oelrlrkmemdmd Edabykl Numuneye randevu almıştım detaylı için ama kendi doktorum özelde ben bakayım dedi kendi doktorum bakacak ☺️
Edabykl Oelrlrkmemdmd ozelde daha uzun sure bakarlar oraya gidiyorsan bencede orda devam et baksinlar detayli 🌸
Gny18 Zehraa12 googleden mutluresim yazin sonra fotoyu yukleyip alt kisimda baglantiyi kopyala var kopyalayip buraya yapiştir.
Gny18 Edabykl gozunuz aydin saglikla selametle dogsun insallah. Bence detayliyi bekleyin biseyler almak icin cok erken diye dusunuyorum.
Edabykl Gny18 evet ama insan heves ediyo ben duramiyorum alasim geliyo zibin bi kac takim aldim ama hep unisex iki cinsinde giyebileceği kullanabileceği seyleri aldim artik cinsiyeti netlestirdikmi devam edecem bir ay sonra cok teşekkür ederimm 🥰🌸
Oelrlrkmemdmd Edabykl bizde öyle düşündük bakalım senin cinsiyet değişecek mi 😂 bana başta 11 haftalıkken yani kızz dedi 16 da pipi gözüktü 😂
Edabykl Oelrlrkmemdmd yaaa hic blmiyorumki ruyamdada hep erkek goruyodum bugun ogrendim erkek olduğunu ama detaylidada erkek derse tamam dicem artik 🤭😂