haklisinesracim Edabykl pipi önemli değil canım ilk cocugumda da vardı o pipi cikintisi ama kordonmuş çok sonra anladık testis topları önemli erkek demek için. Ayrıntılı ultrasonu bekle alışverişe
[silindi] Edabykl çalıştığım hastane özel bi kaç sene önce bı doğum oldu herseylerini mavi yapmışlar oda kapı süsü hediyelikler ine kadar 🐥 bı geldi kız hemen herşeyi söktüler 🤣
Tazeanne0134 Edabykl bekle derim canım ilk hamileliğim de 22+6da öğrendik erkek olduğunu şimdi kızım olacak salı günü öğrendik net olarak 35+0 haftalık hamileyim sen düşün
Edabykl Tazeanne0134 aaaaa demek kordonla karışıyor yani pipi ne bilim doktorda baya bi bakti kordonmu pipimi diye ama en son erkek dedi
haklisinesracim Edabykl ya bu görüntü ile cidden alışma ha sana canlı canlı bakarken gösterdi ise bilemicem tabi ki.
Edabykl haklisinesracim bakarkende gordum pipiye benzettim bende ama tabi mecbur detayliyi beklicez 🤭
Edabykl Tazeanne0134 ben 13.haftamda basladim ama hep unisex seyler aldim hem erkek hem kiz giysin diye simdi bir ay daha beklicem cinsiyete gore almak icin 🤭
Edabykl Oelrlrkmemdmd yaa 🌸 bende numuneye gidiyorum ozel biraz butcemizi aştığı için ama doktorumdan cok memnunum gormek icin cinsiyetini baya bı bakti devlet hastanesinde genelde ole bakmazlar gormezse gormuyorum der ama bu doktor gercekten ilgili 🤭