rkyycbnn Edabykl olmaz canım bende 16+3te gitti erkek dedi bügün 19. Hafta gittim ayrıntılıya girdik gene erkek deigşmedi yani ufaktan bişeyler alabilirsiniz ben öyle yapıyom
Edabykl rkyycbnn aynen artik buyudu bence yanilma payi pek olmaz zaten dayanamıyorum hep unisex aliyodum simdi ona göre biselerde almak istiyorum 🙈😂
Mrvekra Edabykl canım ben 11+6 günlüktü öğrendiğimde erkek bebekte pek yanılma olmuyor şuan 26 haftalık oğlum 🤗😊
Edabykl Mrvekra aynen genelde kiz derlerse erkenden yanilma olabiliyo ama erkekte olmuyo pek yani ekranda gordum pipiye benziyordu yerinde hic durmuyoki kadin dogru duzgun ultrason cekip veremedi bile bana 😂🙈
Mrvekra Edabykl ultrosanda çok net belli olmuştu hatta o gün bile birsuru Şey almıştım heveslenip birde seninki 16 haftalık sanırım bence yanılma olmaz hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🤗
Tazeanne0134 Japonannesi hayır canım ilk hamileliğim de 22+6ya kadar görmedik ama 22+6 detaylı da öğrenmiştik kızımda da 34+4de net öğrendik
Japonannesi Tazeanne0134 biz bugün pipi benzeri bişey gördük 12.haftadayim birde oğlum var kız olsun istiyorum ama yine erkek sanırım