Safiyec ed1112 bazı sorunlarım oldu ilk haftalarda kendisine ulaşamadım yeni hasta olduğum için mi bilmiyorum ama çok ilgili degildi
ed1112 Safiyec Anladım canım belki de doğuma falan girdiyse müsait olmamış olabilir ben şimdilik öyle bir durum yaşamadım inşallah yaşamam :) Aslında evet Serkan bey ilk hafta mesafeli sonra çok samimi bazen de şakacı biri 😂
_Kevser_ Safiyec Szinle de yakiniz.Ben de 17 😊 Ilk defa muayene oldum Semih Bey’de.Ben baya soru biriktirmiştim sormak icin kendisine,hepsini soramadim hatta😅 Ultrasonda guzel anlatiyor herseyi soyluyor.
Safiyec _Kevser_ Semih bey zaten sormadan anlatıyor genelde bu böyle olabilir bu haftada diye evet ultrason da anlatışını baya beğeniyorum herşeyimi gosteriyor söylüyor biraz hızlı konuşması dışında gayet güzel 🤣
EsraveMasal2020 BusRaa20 kızım olucak ilk gebeliğim Şengül ergünü çok ilgili bir doktor çok seviyorum doktorumu ama burdaki muayene ücretlerini görünce sağlık hastanesi biraz fazla geldi bana ya
BusRaa20 EsraveMasal2020 sagliktaki doktora gidecektim canim ve fiyat cok fazla geldi bana gitmedim açıkçası ozel egekentin doktoru da iyi olunca fazla para vermek istemedim
_Kevser_ Safiyec Tam da onu yazacaktim ben de😄 Fazlaca hizli konusuyor.. Oyuzdende sorularimi soramadim. Muayne olup sonraki 10gun icinde tekrar gel diyor mu Semih Bey?
_Kevser_ ed1112 Evet onu ben de saglik ocaginda yaptiricam.. Tiroidler icin aylik kan testi yaptiyorum ben,onu saglik ocaginda yaptiriyorum. Benim de ilk gebelik😊 Oyuzden surekli bi arastirma icinde oluyor insan
_Kevser_ Safiyec Ben en son dortlu test yaptirdim.Haftaya cikacak sonucu. Ararsin dedi bana. 10 gun icinde gel vs demedi bana da.Onu merak ettim.Ama haftaya gitmek istiyorum. Kendisi dedigin gibi 4 5 hafta sonra gel dedi bana da.
_Kevser_ BusRaa20 Aslinda cinsiyet belli oldu ama ben bilmiyorum 😅 Kardesim bana surpriz yapacak diye bayrami bekliyorum 😄
Safiyec _Kevser_ Bende test sonuçlarını hep telefonda öğrendim gelmene gerek yok arasan olur dedi ,cinsiyet belli oldumu
Ozlem2206 ed1112 42 gün önce doğum yaptım denipolde bazı şeyler gözüme çarptı %100 memnun kaldım diyemiycem malesef ama doktorum çok çok iyiydi ondan memnunum allah razı olsun zor bi doğumdu benimki birde inşallah herkes sağlıkla kucağına alsın yavrusunu
Safiyec Ozlem2206 Doktorunuz kimdi ve gözünuze batan sorunlar neydi bende denipolde devam edip doğumu yapmayı düşünüyorum , hemşireler nasıldı normal mi oldu sezeryan mı oldunuz
BusRaa20 _Kevser_ hadi ya valla ben bekleyemezdim heralde benim de kendini gostermedi hic hep ihtimalle soyledi doktor o zaman bile meraktan catlayacaktim kesinlesene kadar 😇