OzlemKaragoz BusRaa20 Hastanede standarttır bencede canım. Normal ve sezaryen aynı nakit olursa 4000₺ ben epidural istediğim için +750₺ gibi bir fiyatı oluyor
BusRaa20 OzlemKaragoz evet banada boyle dediler siz normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mi olacak
BusRaa20 _Kevser_ 3 4 banada onerilmedi detayli yaptir dediler canım denipolden baska bi yere sor sen detayliyi bi bakalım ne diyecekler
_Kevser_ BusRaa20 Evet evet baska yerlere de sorucam detayli icin. Detayliyi her gebeden istiyorlar zaten. Ikili dortlu testlerin sonucu onemli degil yani. Ikisi de farkli seyi inceliyor,detayli ultrason ve testler.
OzlemKaragoz BusRaa20 Zorunlu sezaryen olacak benimki çünkü ilk doğumum öyleydi aradan 5 yıl geçmeden normali önermedi doktorum
EsraveMasal2020 BusRaa20 selam canım ay çok mutlu oldum ya birçok program kullandım hiç Denizli’den denk gelmedi şahsen bende Denizli merkezde oturuyorum canım sağlık hastanesine gidiyorum kontrollerim için ♥️
BusRaa20 EsraveMasal2020 selam canim suan baya bi kisi denizlide ve bu uygulamayi kullaniyor olunca bende mutlu oldum ya bi konuşunca iyi oldu yani sizin kac haftalık gelin biraz konusalim ya sevindim bi 😂🤭😍
_Kevser_ ed1112 Detayli Ultrason 500 dediler. Ya ben ilk bastan Semih Beye gidecektim zaten.Ama o gun o yoktu.Serkan Beyden randevu almak durumunda kaldım. Oyuzden yani 😊
ed1112 _Kevser_ şeker yüklemesi de Haziranın 6sında olacak benim sağlık ocağındaki ebe aradı bu saatte gel şeker yüklemesi yapalım dedi eğer yaptırırsan onu sağlık ocağında yaptır sende bari :)) benim ilk gebeliğim olduğu için araştıra araştıra sora sora öğreniyorum bazı şeyleri :)
Safiyec _Kevser_ Bende Semih beye gidiyorum 20 haftalıgım,doktoru beğeniyorum bu sıkıntı yaşamadım hatta ilk bende Serkan beye gittim 2 3 defa sonra Semih beye geçtim 🙂
_Kevser_ Safiyec Szinle de yakiniz.Ben de 17 😊 Ilk defa muayene oldum Semih Bey’de.Ben baya soru biriktirmiştim sormak icin kendisine,hepsini soramadim hatta😅 Ultrasonda guzel anlatiyor herseyi soyluyor.
OzlemKaragoz BusRaa20 27 sinde randevum var o zaman belli olacak ama 39. Haftayı beklemeden alınacak 🥳
_Kevser_ ed1112 Evet onu ben de saglik ocaginda yaptiricam.. Tiroidler icin aylik kan testi yaptiyorum ben,onu saglik ocaginda yaptiriyorum. Benim de ilk gebelik😊 Oyuzden surekli bi arastirma icinde oluyor insan
Safiyec ed1112 bazı sorunlarım oldu ilk haftalarda kendisine ulaşamadım yeni hasta olduğum için mi bilmiyorum ama çok ilgili degildi