Safiyec doktorum semih mun du ama doğumum başladığında şehir dışındaydı o yüzden serkan yurtsever yaptı ama iyikide o varmış gayet güzel yaptırdı doğumumu normal oldu benimki doğum anında üzerimi falan örtmediler alt bölgem çıplak açıktı ondan rahatsız oldum oğlum doğduğu anda tentene temas ettirmediler bana vermediler yani direk giyinmeye aldılar ve emzirmeye çalışırken sol göğüs tabiki insanın tersine geliyor anneme dedim hemşireyi çağır nasıl tutturacağımızı göstersin gelirken evdede biz yokuz bunu tutturacaksınız falan diye laf yaptı genç itici bi kızdı çok sinirlenmiştim o acımla sonuçta ilk kez oluyor zaten göstermesi gerekirdi genel olarak hemşireler iyiydi ama hep genç kızlar biraz itici ve suratsız geldiler bana ayrıca yan odada doğum yapmış kadının lafını yapıyolardı benim odamda bebek göğsünü alamıyo tutturamıyo falan diye ondan da çok rahatsız olmuştum ve ilk ayağa kalkışta kimse gelmedi birazdan ayağa kaldırın tuvaletini yapacak deyip gitti hemşire kesinlikle bir hemşirenin yanımda olması gerekiyordu kalkar kalkmaz baygınlık geçirdim tansiyon şeker ne varsa düştü sonra koştur koştur elinde alkollü pamukla gelmişler koklatmaya iş işten geçtikten sonra