Pinaryyim YavuzunSelini YavuzunSelini bende yaptırmayı düşünüyorum genelde bi tahmin yapıyomuş bende sorucam🙂
YavuzunSelini Pinaryyim Ben devlete gidiyorum devlettekiler soylemiyolarmis dedi ama ben yinede sorcam
YavuzunSelini Mine Söylerim söylemesinede üstüme cok gülerler 😁 Benim sülalem komple kız diyo , esimin tarafindan bikac kisi erkek diyo 😊
Pinaryyim YavuzunSelini ben özel muyaneye gdiyrm doktorun nerde yaptır derse orda yaptırıcam genelde tahlilleri bile devlette yaptırmamı istiyo büyük ihtimal bnide devlete yönlendiricek.
Pinaryyim YavuzunSelini ama kendi muyenesinde yapabliyorsa orda yaptırablirm hiç bi fikrim yok bu konuda gdince detaylı ogrenicem
Merve5575 Bende hep kız hissettim kız kıyafetlerine baktım hatta o kadar emindim ki bir kaç kız kıyafeti bile aldım ama sonuç 24 haftalık hamileyim ve oğlumu bekliyorum 🤣🤣🤣🤣
YavuzunSelini Merve5575 Ay yaa bende birsuru bebek corabi fln aldim bitane mavi zibini var 😀 Erkek olursa sok olcam 😂😂
YavuzunSelini Pinaryyim Yaptrdım cnm ense kalınlgı gayet iyi cıktı doktorum yan gel yat keyfine bak dedi 😊 2li taramamızın sonucuda 2 hafta sonra cıkcakms , cinsiyet icinde cok kücük dediler
Merve5575 YavuzunSelini bence alma daha arkadaşım ben şimdi elimdekileri kız Doğum yapan arkadaşım olursa ona hediye götürürüm diye saklıyorum aldığım da 3 adet takım işte bence sende durdur kendini 😊😊😊
Serpilserpil38 Bende hissetmiştim evlenmeden önce bile öyle düşünüyorduk gerçek oldu şükürler olsun 🙏😍
Deris Kız istiyorsan kız hissediyorsundur gayet normal herkeste öyle olur ama bence erkeğe da hazırlıklı ol . Bende hep kız diyordum istiyordum e haliyle de öyle hissediyorsun ama erkek çıktı 😃 Ney hissediyorsan öyle oluyor diye bişey yok yani 😉
Gurbettebianne YavuzunSelini canım hamile olduğumu öğrendim ilk an erkek hissettim ve sonuc ; erkek 🙃🙂🤗
Gurbettebianne YavuzunSelini onu bende diyordum 😀 hamile değilken bile hep kız şeylerine bakıyordum 🤣 ama şimdi hep erkek 🤗