YavuzunSelini Merhabalar anneler ve anne adayları bebisim 12+1 günlük oldu 😊 Hamile olmadan öncede olduktan sonra tek soyledigim benim kizim olcak , sizce gercekten anneler hisseder mi 😊
MehtapArslanTursun YavuzunSelini rabbim doğumunu görmeyi de nasip etsin inşaAllah canım☺ Tebrikler☺ Ben kız hissettim belki de kız istediğim içindir. Ekşiler yedim hep ama oğlum olcakmış☺ Hissedememilim yani ben 🤔 rabbim gönlüne göre versin ☺
Mineebd YavuzunSelini bende hep oğlum olacak diye hissediyorum. İlk günden berii.. eşimde aksine kız istiyo 😍😅 ama benden alıştı oğlum diye seviyo bazen 🤣
uzumveannesi YavuzunSelini ben de hep kız hissettim etrafımdaki herkeste öyle. Nerdeyse artık emin gibiydim geçen hafta başka bi doktora gittim erkek dedi ben şok 😊 hala kendi doktorumdan duymadan inanmıyorum randevum 4ünde bakalım hayırlısı 😊
YavuzunSelini MehtapArslanTursun Cok saol cnm esimde oyle diyo kiz istedigin icin sana oyle gelyo diyo ama aklimin kiyisinda kosesinde bile erkek bebek yok o kadar iddalı konustum yani erkek cikarsa herkez dalga geccek 😂
Haticeyildiz Bende hissetmistim hep oglum olcak diyodum oylede oldu hatta doktor cinsiyeti erkek dediginde ben biliyodum zaten dedim doktorum dediki siz anneler nasil hissediyosunuz bunu 😀😀😀
Pinaryyim YavuzunSelini aynı durumdayız inşallah erkek cıkıp yanılmam 😀 Kız şeylerine bakmaktan kafamı kaldıramıyorm.
YavuzunSelini Mine Söylerim söylemesinede üstüme cok gülerler 😁 Benim sülalem komple kız diyo , esimin tarafindan bikac kisi erkek diyo 😊
CansuHakanDabakan Bende hep kız hissediyorum, doktorumuzda kıza benzetiyor anneler hissediyo genelde dedi inşallah hissettiğim doğrudur🙏🏻☺
Zs18 Ben hep oğlum olacak diyordum rüya gördüm küçük kızım vardı ve ikinciye hamileymişim ☺ Kızım olacak allahın izniyle 🙏
YavuzunSelini Pinaryyim Bende valla birsuru kiz bebek corabi aldim esim diyoki erkek olursa cok gulcem sana 😁
SemihenayArslan Bende eşim de hep erkek hissettik ama doktor kız gibi dedi☺ Bu c.tesi randevum var bakalım belkı netleşir☺
Pinaryyim YavuzunSelini YavuzunSelini bende yaptırmayı düşünüyorum genelde bi tahmin yapıyomuş bende sorucam🙂
YavuzunSelini Bu arada kizlar bugun 2li taramamiz var soruym mi doktora cinsiyet tahmininz varmi diye belli eder mi ?