Bldnm Bende de vardı uzun süredir şu an ara ara hala oluyo 37 haftalığım. Yürüyüş yaptığımda olmuyo genelde ama hareketsiz kaldığım günler daha çok hissediyorum ağrıyı. Doktora söylemiştim magnezyum verdi onu kullanıyorum 28. Haftadan beri
Selfet06 21sukran Malesef benimde öyle 7.ayimdayim fazla ayakta durunca belim agriyo ve ağrısı Bacagima vuruyo oda ne yatırıyor ne de yurutuyor malesef 😏
21sukran Selfet06 hadi ya desene bi bende tek değilmiş hepimize çok geçmiş olsun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🧿
Mltm_41 21sukran benimde çok agrım oluyor vücudum esnek değil bide hamile olmadan önce hep 46-47 kg dum 33 haftadayım 3 trimester girdim her yerim agrıyor ilk 6 ay hiç birsey yoktu mide bulantısı tiksinme falan rahattım son 3 ay benim için sıkıntı ve ilk hamileliğim 😩😩😩
21sukran Mltm_41 aynen bende de öyle canım bende aynı kilolardaydım aynı sorunlarım yoktu taki bu aya gelene kadar
Momoztkn elifbzdmr28 en güzel zamanlarınız şuan hamile yastığı alıp onunla uyuyun bel ağrılarına iyi geliyo bide şimdi tadını çıkarın 29haftanın sonlarına doğru daha ağırlaşıyosunuz bebek geceleri daha hareketli olduğu için uyuyamıyorsunuz 😊😊
elifbzdmr28 Momoztkn doğrudur canım herkes aynı şeyi soyluyo bnde o zamanları düşünüyorum zaten nasıl olur diye
Busraaltsoy 21sukran sabah akşam yasiyorum bu ağrıları 🙄kasiklarimda ağrıyor bazen bacagim bebek alttan vuruyor gibi bisry agri oluyor alttanda😅otursam yoruluyorum uzansam bi anda uykuya dalıyorum ayağa kalksam belim ayaklarim ağrıyor 😂ne yapacağımı şaşırdım kaldim🙄33+6
ozge_arslan18 21sukran bende 7 aylık gebeyim ağrılarını takip et eğer kasık ağrısı da olursa uzun sürerse hemen hastaneye git benim öyle oldu gittim açılmam olmuş hastanede yattım şuan erken doğum riskim var dikkat edin
Hacer13 21sukran ay valla bilmiyorum ama dayanılmayacak gibiyse tabiki git illa ki rahatlatacak şeyler verir doktorun. Benim bir de sırt kemiğim batıyor yarım saat otursam hemen batmaya başlıyor o yüzden sürekli uzanmam gerekiyor 😶 tam senin haftalarındayken başladı hâlâ devam ediyor karın büyüdükçe sırt bel etkileniyor haliyle
Hacer13 21sukran ve 30 dan sonra insan daha iyi anlıyor hamileliği. Şimdi diyorum ki önceden kolay zamanlarımmış asıl şimdi zormuş diyorum son zamanlar gerçekten çok zorluyor insanı
GamzeNur17 21sukran bende 29 haftalık oldum bugün bu gece gözüme uyku girmedi bel ağrısından uzun zamandan beri vardı ama arada olmuyordu ama bu akşam çok fena oturarak durmak iyi geliyor ama oturulmuyor gece hep ağrıyor cidden
21sukran GamzeNur17 aynen oturunca bi tık az ağriyor uzanınca iki katı şimdiden uykular haram oldu ☺️
GamzeNur17 21sukran gerçekten öyle ama olsun napalim bebisler iyi olsun bizlerde böyle böyle artık dayanmaya calisicaz 🙏
Yildizparlak 21sukran merbaha ben 15 haftalık hamileyim 7 haftamdan beri bel.agrim.var oturup kalkmak zor geliyor sonra kalçamin üstünden bıçak saplanır gibi oluyor bakalım bugün kontrolüm var sorucam.doktoruma.
21sukran Yildizparlak Yildizparlak bizi de bilgilendirir msn canım ne diyor normal mi ilac falan yazar mı bizede haber ver canım geçmiş olsun 💐
Yildizparlak 21sukran canım.merhaba dün doktora gittiğimde sordum bel ağrısına bacak krampları ile beraberse magnezyum verelim dedi ama onun dışında akşam uyumadan önce ayağının altına bir yastik koy 40 dakika havada kalsın ayakların dedi