21sukran 7aylık hamileyim aşırı derecede belim ağriyor gündüzleri hiç belli etmiyor gece iki katı artiyor benimle aynı durumda olan anne adaylarımız ses verin ?🤰
elifbzdmr28 21sukran canım 23 haftalık hamileyim nerdeyse üçüncü ayimdan beri bel ağrım var gündüzleri idare ediyorum ama geceleri yatınca helede çok çok aşırı ağrım oluyo benimde henüz öyle agjirlasmadimda ama ilerde bende nasıl olacak merak ediyorum
Aayse123 21sukran evet bide 29 girdik bel ağrısından duramıyorum bazense bacak ağrım oluyor gündüzleride kasığımın üstüne baskı yapıyor kasığımın orası acıyor 😂😂😂
21sukran sema_altas55 aynen canım bende şuan 28 haftalığım ve aşırı bel ağrım var peki bu geçer mi yoksa doğuma kadar böyle olur ?
sema_altas55 21sukran böyle devam eder büyük ihtimalle bebek büyüdkce baskı yapıyor galiba bu yüzden çekeceğiz 🫣
Zuleyhakazan 21sukran geçmiyor canım 32+4 haftaligim hala var günden güne daha artiyor bu sefer sabahlarida olmaya başlıyor
Sevinc72 22 haftalık hamileyim ben oturup kalkamıyorum bile bel ağrısından sağ kalçamın hemen üstünde bıçak saplanıyor gibi bir ağrı hele yattığım zaman ters dönmüş kaplumbağa gibiyim asla biri desteklemeden kalkamıyorum rabbim yardım etsin hepimize
masgiz Sevinc72 ay benim de oyle 1 haftadir hayatimi cok kisitladi. Pilates, yuruyus yapiyorum ve saglikli besleniyorum. Ona ragmen 22. haftam ve erken basladi 🥺
21sukran masgiz Allah hepimize yardım etsin gerçekten 28haftalığa kadar da hamileliğim çok iyi geçti yeni yeni anliyorum hamile olduğumu ve tek sorunum gece tek ağriyan belim
Sevinc72 masgiz bende yapıyorum bazı egzersizler ama gün içinde ev işleri ve benim 2 buçuk yaşında bir kızım var onun peşinden koşurmam gerekiyor park yemek oyun derken farkında olmadan çok yoruyorum kendimi inşallah sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimizi unuturuz o zaman bu acıları
aslhansrc1 22+2 benimde inanılmaz sırt agrım var geceleri daha çok özellikle, kontrole gttigimde sorucam doktoruma 🤔
Hacer13 21sukran ay valla bilmiyorum ama dayanılmayacak gibiyse tabiki git illa ki rahatlatacak şeyler verir doktorun. Benim bir de sırt kemiğim batıyor yarım saat otursam hemen batmaya başlıyor o yüzden sürekli uzanmam gerekiyor 😶 tam senin haftalarındayken başladı hâlâ devam ediyor karın büyüdükçe sırt bel etkileniyor haliyle
Hacer13 21sukran ve 30 dan sonra insan daha iyi anlıyor hamileliği. Şimdi diyorum ki önceden kolay zamanlarımmış asıl şimdi zormuş diyorum son zamanlar gerçekten çok zorluyor insanı
Ayyyyysaaarp Bnde 29 haftadayim azicik ayakta fln durumca hemen ağrıyor belim. Birde alttan vuruyor bnm oğlan acaba sizinde oyle mi zonklama gibi oluyor mu
21sukran Ayyyyysaaarp benimde bazen alta baskı atiyor anneme sordum bu durumu rahmin açılmasından dolayı öyle dio bilemiyorum artık
Momoztkn elifbzdmr28 en güzel zamanlarınız şuan hamile yastığı alıp onunla uyuyun bel ağrılarına iyi geliyo bide şimdi tadını çıkarın 29haftanın sonlarına doğru daha ağırlaşıyosunuz bebek geceleri daha hareketli olduğu için uyuyamıyorsunuz 😊😊