Eslemsu34 Enise77 ay ne güldüm 😂 vallahi ikinci çocuğum bu kafam karıştı bi kız bi erkek doktor en sonda bu görüntüyü verdi inanalım diye
Enise77 Eslemsu34 yok kafan hiç karışmasın bariz pipi. Benim de oğlum olcak nasip olursa, ultrason aynı ama bizimki biraz minnak o kadar😅
Reznbzkrt https://www.hizliresim.com/rkzka0r 34 haftaya kadar kızım oluyor diye biliyorduk sonra pipisini gösterdi bide siz bakın bakalım pipimi yoksa kordon mu
Eslemsu34 Reznbzkrt benimkine kordon diyen var büyük die ama sizinki kordona daha çok benziyo sanki ama doktorun ne dediyse odur tabi
Bhesnn Reznbzkrt tahmin mi kıza benzettiler yoksa direk kız bebek mi dediler ve 34 haftalıksın maşallah iyi saklamış kendini ☺️
BMelek Eslemsu34 erkek benimde ayniydi kordon degil buyuk falanda degil 15 haftalikken vermisti doktorum ayni ☺️
Momoztkn Eslemsu34 yakınlaştırma yapmış pipi biraz büyük gözüküyo. Banada önce kız dedi 1 ay sonra erkek olduğunu öğrendim yanılma oluyo 4.hatta 5. Aya kadar 😂😂
Melisyldzzz Eslemsu34 sanki kordon gibi bende ilk cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde böyle bişi vardı kadın başka yerden gösterdi bu pipisi dedi o uzun olanı gösterdim o da kordon dedi😂