Eslemsu34 https://www.hizliresim.com/116algj Kızlar ilk doktorum kız dedi bu seferde erkek dediler sizce yanılma olur mu o ultrason resmine rağmen
zdurum Eslemsu34 bana böyle kordon diye gösterdi 16 hafta da ama kız gibi dedi emin de olmadi bakalim detaylıda az kaldi belli olur ama ben herkese kız diyorim
Canpolat Eslemsu34 bence net pipi ultrasonda herşey büyük gözükür ondan büyük duruyor ama dikkatli bakın sünnetsiz çocukların ucu böyle oluyor pipisi piramit gibi oluyor 😀 bence de erkek bizim de böyleydi büyük erkek dendi dün gittik kesinleşti erkek 😀
Eslemsu34 Mommhappy valla burda yazılanlar kafamı karıştırdı doktorum kesin dedi şuan şüphelenmeye başladım
Happymami Eslemsu34 benim kızımın orası bom boş bu pipiye benziyor ama kordon da var önünde sanki bence netleşmeden söyleme bekle biraz daha yada daha bilgili bir doktora görün💞
Eslemsu34 Happymami üç doktora giittim ilk 13 haftalık kıza benziyor dediler 18-24 haftalık erkek dedi hem özel hem devlet hastanesi vallahi söyledim çnkü bebek büyüdü artık belli olmuştur die düşündüm bşde doktor çok emin konuştu
Esra33-34 Eslemsu34 bana kız gibi geldi baya büyük kordon bence o ya. Benım oğlum olcak testisi bariz belli sizin ultrasonda testıs yokda kordon varmıs gibi
Eslemsu34 Esra33-34 doktor öyle dedi pipi diye verdi kafam karıştı artık burda 24 haftalık belki ondan büyük duruyodur yakınlaştırmış bide
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Eslemsu34 %100 pipi canm net kesin yani büyük görünüyor diyenlerde ultrasondan yakınlaştırdigi için oyle görünüyor kesin pipi bu kordon değil
Eslemsu34 BIR_SIYAH__HIAYESI63 öyle dedi doktor zaten baya baktı erkek dedi kafam karıştı burda çoğu kişi kordon yazmış kordon daha uzun olmaz mı bilemedim şimdş ya
Canpolat Eslemsu34 yok ya değişmez 2 erkek kuzenimden biliyorum ilk eve geldiler böyleydi sünnetten önde pipileri benim oğlumun da böyleydi yani kocaman sivri karnımda şuanda 😀
Mommhappy Eslemsu34 ucundan pipi olduğu çok belli. Bizimkide böyle cünkü aynısı ama bilemem tabi neler çıkıyor duyuyoruz görüyoruz 😀