Limonzeytin Esramumcu Ooo sizin çok iyi denk gelmş süper👍 bende kendım gibi terazi olsn istedm ama denk getiremedk nasp işte😊 hayrlısı sağlkklıca doğsnlar önemli olan o öncelkle🤲🤲🤲😊
Esramumcu Kubidik bende çok şükür Bi sıkıntı yok haftasına göre tam gittiğini söyledi ama illaki birileri seninle aynı sorunu yaşıyordur bunu sor yine Allah sağlıklı dogum yapmayı nasip eder inşallah ❤️
Esramumcu Limonzeytin tabiki öyle babası gibi yükseleni aslan olmasın yeter bir evde iki inatçı erkek zor 😀😀😀
Limonzeytin Esramumcu bende hiç aslan olsn istemiyorm inş. Olmaz kardeşmden biliyorm aslanlar fena oluyo🤦♀️ başağa razıyım 😊😊
Askiletotomsu Limonzeytin a aaa Bende eşim aslan Aslan olsun istiyorum Ablam başak Başak gibi olmasın istiyorum
Hatice_ferit Esramumcu bakalım Ağustos olursa babası ben bide bebiş Ağustos ayında doğmuş olucaz bakalım nasip
Esramumcu Askiletotomsu ama başaklar sakın uysal o kadar titiz olmuyorlar abartılacak kadar kendimden biliyorum 😀😀
Limonzeytin Askiletotomsu Ay yok aslan benım erkek kardeşim anlaşılması zor insanlar genelde didişiyoruz biraz bencil dedği dedik kendı ağa paşa falan 😁😁 deli ediyo benı kalsın diyorm bi aslan daha çekemem 😁😁
Esramumcu Askiletotomsu eşim öyle demeye başladı ben 31 ağustos eşim 25 ağustos oğlumda tahmini doğumu 28 ağustos tam ortamızda 😀😀