Esramumcu Askiletotomsu eşim öyle demeye başladı ben 31 ağustos eşim 25 ağustos oğlumda tahmini doğumu 28 ağustos tam ortamızda 😀😀
Deryayvz Esramumcu kendi tercihimizle eğer özele gidiliyorsa başka bi problem varsa da erkenden belirlenebilir
Lujoso Regl tarihine göre 23 Ağustos ama ultrasona göre 1 hafta önden gidiyor o yüzden 16 Ağustos olacak 😊 aslan burcuylada asla anlaşamam ama bir aslan erkeği geliyor
Limonzeytin Askiletotomsu Ay yok aslan benım erkek kardeşim anlaşılması zor insanlar genelde didişiyoruz biraz bencil dedği dedik kendı ağa paşa falan 😁😁 deli ediyo benı kalsın diyorm bi aslan daha çekemem 😁😁
Ebrar_63 Esramumcu 18 Ağustos son gün görünüyor benim kızlar genelde geç doğuyor bakalım ana bu kızımda hissiyatim erken doğacak gibi
mercimegin_annesiii naimegrbz ah beeee 5 Ağustos olur mu ki 1 hafta önce doğursam tam olabilirmiş 😂😂 çok isterim
Aytiii Adilkadin kendiniz mi istediniz sezaryan olmayı yoksa doktor önerdi? eger önerdiyse şimdiden belli oluyor mu? bende de agustos sonunuda
Adilkadin Aytiii iki doğm arası az olduğu için mecburi sezeryan dendi.birde bebek aşağıdaymış o yüzden normal olmaz dedi dr