Czn2105 8 haftalık kaybım du benimde 5 ay herzamanki gibi korunduk 6.ay ilk korunmasız ilişkiden hamile kaldım ,bı kızım var ikinci olsun olmasın endişelerim yoktu stres yada bı beklenti icinde değildim belki o yüzden oldu bu süreçte stresten mümkün olduğunca uzak kalmalisiniz

Czn2105 bende 7 nisan da kürtaj oldum 6 haftalıktı kalp atışını duyamadan kanama oldu sağlıksız gebelikti doktorum bana 1.5 ay beklemelisin dedi bende bekliyorum inşallah hayırlısı olur herkes için. Bu arada sıcak su kaplıcalarına gitmemi önerenler çok oldu

Tusami yok benimki 5. Hafta da kalp atışını duyduk ama çok net değildi 6. Hafta da gittik bu yğzden o zamanda kalp atışı olması gerekenden yavaş kürtaj öneriyorum dedi bende durana kadar beklemek istiyorum demiştim o yüzden 8. Haftaya kadar bekledik.

Bsragrkan evet canım kürtajdan 28 gün sonra adet oldum martta nisanda da 28 gün sonra tekrar adet oldum şükür düzenli ama martta soğan kürü falan kullanmıştım.

beyzaa11 çok teşekkür ederim biz eşimle hazır hissediyoruz ama denedikten sonra da oldu mu olacak mı diye sürekli düşünüyoruz bilmiyorum o da strese sebep olur mu

Pemberuya amin inşaAllah ya bize doktorum iki hafta beraber olmayın bir adet adet olana kadar da korunun demişti.

Selinayyy ya inşaAllah duyar sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına amin imşaAllah rabbim isteyen kullarına nasip etsin

Czn2105 nasıl yaptın peki bende kullanmaya başladım ama 2 gündür sadece iftar sonrası içiyorum

Bsragrkan İbrahim saraçoğlunun bir programında rastlamıştım bir veya iki adet küçük soğanları kaynayan suyun içine atıyorsun soğan yumuşayıncaya kadar pişiyor sonra süzüyorsun iki bardaklım hazırlardım ben sabah akşam için 15 gün boyunca düzenli uyguluyorsun kilo da verdirebiliyormuş da ben verdim mi vermedim mi dikkat etmedim

Czn2105 bende bu pazartesi boş gebelikten kürtaj oldum canım kese vardı ama bebek hiç yoktu şuan kanamam var doktor 1 hafta sürer dedi çok istiyordum ve böyle bir hayal kırıklığı yaşadım hala kafamı toparlamaya kendime gelmeye çalışıyorum..

5 gün sonra

ParildayanYildiz Allah’ın izniyle her şey atlatılıyor rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun. Bende bebek vardı kalbi de atıyordu kalp sesini duyduktan sonra durması çok kötü olmuştu ama en azından kucağıma almadan başıma geldi diyorum yoksa daha da zor toparlanmak